Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θρήνος στον Βόλο για τον θάνατο του 49χρονου πατέρα που έπεσε με τη μηχανή
ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στον Βόλο για τον θάνατο του 49χρονου πατέρα που έπεσε με τη μηχανή

Πενθεί η τοπική κοινωνία του Βόλου για τον θάνατο του 49χρονου Θοδωρή Τσίρου, που υπέκυψε στα τραύματα του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν. Ο άτυχος Βολιώτης, το βράδυ του Σαββάτου, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Κ. Καρτάλη και Λ. Βύρωνος, με αποτέλεσμα τον πολύ […]

75_431_355

Πενθεί η τοπική κοινωνία του Βόλου για τον θάνατο του 49χρονου Θοδωρή Τσίρου, που υπέκυψε στα τραύματα του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν.

Ο άτυχος Βολιώτης, το βράδυ του Σαββάτου, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Κ. Καρτάλη και Λ. Βύρωνος, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 49 χρονος είχε αναχωρήσει προσωρινά από τσιπουράδικο, όπου βρισκόταν με παρέα, για να μεταβεί σε περίπτερο και θα επέστρεφε.

τσιρος

Άμεσα διακομίστηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος Θοδωρής έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του δυο παιδιά.

Σύμφωνα με την Τροχαία Βόλου που διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος, ο 49χρονος παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα για αυτό και έπεσε πάνω στο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

taxydromos

Συγγενείς και φίλοι, θα του πουν το τελευταίο αντίο στις 15.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις