Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Οι Κροίσοι του… ποδοσφαίρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Κροίσοι του… ποδοσφαίρου

Σύμφωνα με το France Football, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου για το 2016, με ετήσιο εισόδημα που αγγίζει τα 87.5 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μισθών, επιδομάτων και χορηγιών). Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με 76.5 εκ. ευρώ και στην τρίτη ο Νεϊμάρ, ο οποίος το 2016 φέρεται να […]

zoze_murinio_0

Σύμφωνα με το France Football, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου για το 2016, με ετήσιο εισόδημα που αγγίζει τα 87.5 εκ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μισθών, επιδομάτων και χορηγιών).

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι με 76.5 εκ. ευρώ και στην τρίτη ο Νεϊμάρ, ο οποίος το 2016 φέρεται να αύξησε τους προσωπικούς του λογαριασμούς κατά 55.5 εκ. ευρώ. Την πρώτη πεντάδα στους ποδοσφαιριστές συμπληρώνουν, ο Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης) με 41 εκ. ευρώ και ο Εζέκιελ Λαβέτσι (Χεμπέι Φόρτσιουν) με 28.5 εκ. ευρώ.

Από τους προπονητές, ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζοζέ Μουρίνιο,  με κέρδη που φτάνουν τα 28 εκ. ευρώ. Πίσω από τον Μουρίνιο ακολουθούν οι Μαρτσέλο Λίπι (Κίνα) με 23.5 εκ, Λοράν Μπλαν (Παρί Σεν Ζερμέν) με 20, Κάρλο Αντσελότι (Μπάγερν) με 15.8 και Πεπ Γκουαρντιόλα (Μάντσεστερ Σίτι) με 14.5 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις