Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θρίλερ στην Ξάνθη: Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες σε τζαμί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρίλερ στην Ξάνθη: Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες σε τζαμί

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς μετά από έλεγχο των υπηρεσιών ασφαλείας σε τζαμί στην Ξάνθη, εντοπίστηκαν όπλα και σφαίρες. Οι ελεγκτές μετέβησαν στο τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, ύστερα από πληροφορίες και ενδείξεις που υπήρχαν. Βρέθηκαν κρυμμένα δύο πιστόλια που στάλθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, […]

tzami_596_355

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς μετά από έλεγχο των υπηρεσιών ασφαλείας σε τζαμί στην Ξάνθη, εντοπίστηκαν όπλα και σφαίρες.

Οι ελεγκτές μετέβησαν στο τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, ύστερα από πληροφορίες και ενδείξεις που υπήρχαν.

Βρέθηκαν κρυμμένα δύο πιστόλια που στάλθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων. Μένει να γνωστοποιηθεί αν χρησιμοποιήθηκαν σε εγκληματική δράση.

Ακόμη, εντοπίστηκε ένα κυνηγετικό όπλο, όμως όλα αυτά ερευνώνται με προσοχή, δεδομένης της ιδιότητας του φερόμενου κατόχου.

Όπως αναφέρεται στο protothema, o ιμάμης που είναι υπεύθυνος στο τζαμί, έχει συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως χτες, ο αυτοεξόριστος πρώην διευθυντής της Τουρκικής εφημερίδας Ζαμάν- της αγγλόφωνης έκδοσης)- είχε αναρτήσει στο twitter μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο οι πληροφορίες του από τις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας ανέφεραν ότι έχουν αυξηθεί οι μυστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Όλα αυτά προκαλούν μεγάλη ανησυχία, την ώρα που οι σχέσεις Ελλάδας- Τουρκίας βρίσκονται στο κόκκινο. Και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και ανώτατα κυβερνητικά στελέχη έχουν ενημερωθεί για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις