Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φίλοι από παιδιά τα τέσσερα παλικάρια που χάθηκαν στην άσφαλτο: Οι αναρτήσεις-σοκ στο Facebook (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φίλοι από παιδιά τα τέσσερα παλικάρια που χάθηκαν στην άσφαλτο: Οι αναρτήσεις-σοκ στο Facebook (pics)

Δεν μπορεί να συνέλθει το πανελλήνιο από το τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Τέσσερα νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε δευτερόλεπτα κι ένας χαροπαλεύει στο ΑΧΕΠΑ. Το οικογενειακό αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, προσέκρουσε με σφοδρή ταχύτητα σε τοιχίο του γηπέδου […]

ImageHandler

Δεν μπορεί να συνέλθει το πανελλήνιο από το τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Τέσσερα νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε δευτερόλεπτα κι ένας χαροπαλεύει στο ΑΧΕΠΑ.

Το οικογενειακό αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, προσέκρουσε με σφοδρή ταχύτητα σε τοιχίο του γηπέδου της ακαδημίας του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Άρη, Ντίνου Κούη και τα τέσσερα παιδιά βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ οι κολώνες φωτισμού λύγισαν!

Χρειάστηκαν εφτά πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τα θύματα, ενώ κανένα από αυτά δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Σπανός, ανακοίνωσε ότι «ο νεαρός μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση και με πολλαπλά τραύματα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και βρίσκεται σε καταστολή διασωληνωμένος ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε εκτίμηση της κατάστασης του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο τραυματίας

θεσ1 θεσ2 θεσ3

Ο 17χρονος οδηγός

θεσ5 θεσ4

Ένα από τα θύματα

θεσ6

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι πως πριν από μερικούς μήνες ο 19χρονος, ο ένας από τους τέσσερις νέους που έχασαν τη ζωή τους, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γράφοντας: «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα»…

θεσ7

Σε δεύτερη ανάρτηση φαίνεται μια κλήση της τροχαίας για παράβαση του Κ.Ο.Κ καθώς δεν είχε άδεια κυκλοφορίας και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, βρίζοντας μάλιστα την Αστυνομία.

θεσ8

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ήξεραν οι γονείς των παιδιών, και κυρίως του οδηγού, ότι κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο.

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν θα να δώσουν οι εμπειρογνώμονες, με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Από τα πρώτα στοιχεία, όμως, οι ειδικοί αποκλείουν ως ενδεχόμενο την απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον 17χρονο οδηγό του, εξαιτίας παρεμβολής άλλου αυτοκινήτου ή μηχανής.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις