Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα Δημοκρατία: Διαγραφή μέλους για 6 μήνες, επειδή δήλωνε “υποψήφιος βουλευτής”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Δημοκρατία: Διαγραφή μέλους για 6 μήνες, επειδή δήλωνε “υποψήφιος βουλευτής”

Παρά τις προειδοποιήσεις της Νέας Δημοκρατίας σε μέλη και στελέχη του κόμματος να μην δηλώνουν ιδιότητες που δεν υφίστανται και δεν έχουν καν συζητηθεί, πολλοί ήταν αυτοί που παρουσιαζόντουσαν ως πολιτευτές ή υποψήφιοι βουλευτές. Η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, με δραστικά μέτρα αυτή τη φορά και […]

nea-dimokratia-logotupo

Παρά τις προειδοποιήσεις της Νέας Δημοκρατίας σε μέλη και στελέχη του κόμματος να μην δηλώνουν ιδιότητες που δεν υφίστανται και δεν έχουν καν συζητηθεί, πολλοί ήταν αυτοί που παρουσιαζόντουσαν ως πολιτευτές ή υποψήφιοι βουλευτές.

Η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία, με δραστικά μέτρα αυτή τη φορά και προχώρησε στην πρώτη διαγραφή μέλους για έξι μήνες, που δήλωνε «Πολιτευτής Β’ Αθηνών» και «στέλεχος του κόμματος».

Αυτή η απόφαση λήφθηκε, δεδομένου πως δεν έχει αποφασιστεί προς το παρόν ποιοι θα είναι αυτοί που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ως εκ τούτου, οι όροι «πολιτευτής» ή «υποψήφιος βουλευτής» χωρίς διαβεβαίωση της ηγεσίας, αναταράσσουν την ομαλή λειτουργία του κόμματος και δίνουν εσφαλμένη εντύπωση στους πολίτες.

Ο κ. Αυγενάκης είχε δώσει εντολή στο συγκεκριμένο μέλος, που όμως δεν ικανοποιήθηκε, με αποτέλεσμα η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας να αποφασίζει την πρόσκαιρη «αφαίρεση» της κομματικής ταυτότητας και ιδιότητας του για 6 μήνες.

Πρόκειται για στέλεχος που είχε πολιτευτεί στο παρελθόν με το Ποτάμι και μεταπήδησε στη ΝΔ προσφάτως με την ιδιότητα του μέλους του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, με σκοπό να βάλει ένα τέλος σε παρόμοια φαινόμενα, που έχουν παρατηρηθεί αρκετές φορές.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις