Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η ΔΕΗ προειδοποιεί: “Σταματήστε την ιδιωτικοποίηση αλλιώς κατεβάζουμε διακόπτες”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ προειδοποιεί: “Σταματήστε την ιδιωτικοποίηση αλλιώς κατεβάζουμε διακόπτες”

  Σάλος έχει ξεσπάσει γύρω από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι απειλούν με έντονες κινητοποιήσεις. Λίγο μετά τη δήλωση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ότι θα έχουμε πάλι τις κινητοποιήσεις του 2014, ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης κάνει λόγο για «διακόπτες που θα κλείσουν εντελώς». Ο κ. Μανιάτης, μιλώντας […]

 

ÌÝëç ôçò ÃÅÍÏÐ - ÄÅÇ ðñáãìáôïðïéïýí êáôÜëçøç óôï êÝíôñï Ýêäïóçò åíôïëþí äéáêïðÞò ñåýìáôïò óôçí Ëåùöüñï Ìåóïãåßùí, ôç ÄåõôÝñá 21 Íïåìâñßïõ 2011.  ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÓÕÌÅËÁ ÐÁÍÔÆÁÑÔÆÇ

Σάλος έχει ξεσπάσει γύρω από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι απειλούν με έντονες κινητοποιήσεις.

Λίγο μετά τη δήλωση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ότι θα έχουμε πάλι τις κινητοποιήσεις του 2014, ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης κάνει λόγο για «διακόπτες που θα κλείσουν εντελώς».

Ο κ. Μανιάτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο North, ρωτήθηκε αν θα φτάσουν σε αυτό το σημείο και η απάντηση ήταν «φυσικά».

«Οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα της απεργίας όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά για τη χώρα και την επιχείρηση» συμπλήρωσε.

Όπως ανακοίνωσε «την Πέμπτη και την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θα κάνουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν στην πώληση της ΔΕΗ αν τελικά εισαχθεί στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές».

Οι εργαζόμενοι, πρόσθεσε, «καταλαβαίνουν σε πιο σημείο βρίσκεται η χώρα μας και θα αντισταθούν στην εποχή των μνημονίων όταν οι δανειστές τοκογλύφοι θέλουν να αγοράσουν τα λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις