Χαμός στη Βουλή με τις δηλώσεις Ηλιόπουλου της ΧΑ: “Το σπίτι του αρχισφαγέα Μπελογιάννη θα το γκρεμίσουμε” (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμός στη Βουλή με τις δηλώσεις Ηλιόπουλου της ΧΑ: “Το σπίτι του αρχισφαγέα Μπελογιάννη θα το γκρεμίσουμε” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Επεισόδιο δημιουργήθηκε στη Βουλή με αφορμή τα εγκαίνια του μουσείου του Νίκου Μπελογιάννη, εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τα εγκαίνια, δήλωσε πως «χθες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε και εγκαινίασε το μουσείο του Νίκου Μπελογιάννη, που ήταν ένας αρχισφαγέα…», ενώ συμπλήρωσε πως «εμείς […]

28.03.2017 | 11:57

 

Επεισόδιο δημιουργήθηκε στη Βουλή με αφορμή τα εγκαίνια του μουσείου του Νίκου Μπελογιάννη, εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τα εγκαίνια, δήλωσε πως «χθες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε και εγκαινίασε το μουσείο του Νίκου Μπελογιάννη, που ήταν ένας αρχισφαγέα…», ενώ συμπλήρωσε πως «εμείς όταν έρθουμε στην εξουσία θα γκρεμίσουμε το σπίτι του αρχισφαγέα. Μολύνετε τα μυαλά των παιδιών μας στα σχολεία με όσα παρουσιάζετε».

«Γι’ αυτόν που ευθύνεται για τόσα εγκλήματα εγκαινιάστηκε ένα μουσείο. Βέβαια για τον Παύλο Μελά, του οποίου το σπίτι ρημάζει στην Κηφισιά, δεν έχει ακουστεί ούτε μια λέξη», τόνισε.

Οι δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από τους βουλευτές, ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης με πολύ σκληρό ύφος είπε στον βουλευτή της ΧΑ Νίκο Μίχο που αντέδρασε « δεν σε ρώτησα Μίχο, με εμένα όταν είμαι στην έδρα όχι τέτοια, κομμένα… τσιμουδιά… πηγαίνετε έξω… έξω…».

Ζήτησε μάλιστα οι χαρακτηρισμοί να διαγραφούν από τα πρακτικά.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Βραδαλής μάλιστα διαδεχόμενος στο βήμα τον βουλευτή της ΧΑ ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως «οι νοσταλγοί του Χίτλερ ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμα την ήττα τους από τον Κόκκινο στρατό».
 

Exit mobile version