Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πανέμορφη και “μαγκάκι” η κόρη του τζιχαντιστή που σκόρπισε τον θάνατο στο Λονδίνο (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Πανέμορφη και “μαγκάκι” η κόρη του τζιχαντιστή που σκόρπισε τον θάνατο στο Λονδίνο (pics)

Αν και ο ίδιος ο πατέρας που τη μεγάλωσε επέλεξε να γίνει τρομοκράτης και να σκορπάει τον θάνατο, η κόρη του έκανε τα σχέδια της για τη ζωή και αντιδρούσε στις πιέσεις του. Ο λόγος για την Τίγκαν, την 18χρονη κόρη του Χαλίντ Μασούντ που προκάλεσε το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο. Η νεαρή, όταν […]

μασουντ

Αν και ο ίδιος ο πατέρας που τη μεγάλωσε επέλεξε να γίνει τρομοκράτης και να σκορπάει τον θάνατο, η κόρη του έκανε τα σχέδια της για τη ζωή και αντιδρούσε στις πιέσεις του.

Ο λόγος για την Τίγκαν, την 18χρονη κόρη του Χαλίντ Μασούντ που προκάλεσε το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο. Η νεαρή, όταν χώρισαν οι γονείς της, επέλεξε να μείνει με την μητέρα της Τζέιν Χάρβει, επιτυχημένη επιχειρηματία, στο Τέρνμπριτζ Γουέλς του Κεντ και παρά την πίεση του πατέρα της να ασπαστεί το Ισλάμ, η ίδια ακολούθησε τον δικό της δρόμο.

Τον περασμένο Μάη, πήγε στον χορό του σχολείο της με αυτή την σέξι εμφάνιση

london1

Παρόλα αυτά, η μεγαλύτερη κόρη του μακελάρη, η Άντι, δεν θέλησε να πατήσει πόδι και εξισλαμίστηκε, ενώ ακολούθησε τον πατέρα της με την νέα του σύντροφο, που χρειάστηκε να αλλάξει το βρετανικό της όνομα σε αραβικό, στο Λούτον.

Νεαρός που έκανε πολύ παρέα με την 24χρονη σήμερα κοπέλα, αναφέρει: «Η Άντι ήταν ένα θαυμάσιο παιδί αλλά όταν μετακόμισε για να ασπαστεί το Ισλάμ ξέκοψε κάθε επαφή απ’ όλους τους φίλους της εδώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις