Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σοκαρισμένοι οι γείτονες: Μια 74χρονη πέταξε 1.500 ευρώ από το μπαλκόνι!
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένοι οι γείτονες: Μια 74χρονη πέταξε 1.500 ευρώ από το μπαλκόνι!

Προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει οι γείτονες της ηλικιωμένης, που την είδαν να πετά αναστατωμένη στον δρόμο, μια σακούλα γεμάτη χρήματα. Η άτυχη 74χρονη, είχε σώας τας φρένας, απλώς έπεσε θύμα των γνωστών απατεώνων που εκβιάζουν ηλικιωμένους, λέγοντας τους πως το παιδί τους σκότωσε σε τροχαίο κάποιον ανήλικο. Εάν δεν δώσουν τα χρήματα, το παιδί […]

ÁÕÔÏÊÔÏÍÉÁ ÃÁËËÏÕ ÕÐÇÊÏÏÕ ÓÔÏÕÓ ÁÌÐÅËÏÊÇÐÏÕÓ (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει οι γείτονες της ηλικιωμένης, που την είδαν να πετά αναστατωμένη στον δρόμο, μια σακούλα γεμάτη χρήματα.

Η άτυχη 74χρονη, είχε σώας τας φρένας, απλώς έπεσε θύμα των γνωστών απατεώνων που εκβιάζουν ηλικιωμένους, λέγοντας τους πως το παιδί τους σκότωσε σε τροχαίο κάποιον ανήλικο. Εάν δεν δώσουν τα χρήματα, το παιδί τους «θα έχει άσχημα μπλεξίματα με τον νόμο».

Οι απατεώνες χρησιμοποιούν μάλιστα κάποιον, που παριστάνει το παιδί του θύματος και παρακαλάει μέσω τηλεφώνου τον γονιό, να υποκύψει στον εκβιασμό.

Αυτό συνέβη και με την 74χρονη Λαρισαία που όχι μόνο πίστεψε τους απατεώνες, αλλά πείσθηκε κιόλας να βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού της, «πετώντας» στον άγνωστο άνδρα, που περίμενε στον δρόμο, μια σακούλα που περιείχε 1.500 ευρώ.

Οι δράστες της είπαν πως ο γιος της σκότωσε έναν 15χρονο με το αυτοκίνητο του και ένας άγνωστος άνδρας προσποιήθηκε τον γιο της 74χρονης που κλαίγοντας εκλιπαρούσε σε βοήθεια.

Τη σακούλα παρέλαβε ένας τρίτος άντρας που περίμενε στον δρόμο.

Οι Αρχές προσπαθούν να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις