Findom: Η επικίνδυνη σεξουαλική τρέλα των αντρών που ψάχνουν γυναίκες να τους τα “φάνε”

PLUS

Findom: Η επικίνδυνη σεξουαλική τρέλα των αντρών που ψάχνουν γυναίκες να τους τα “φάνε”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ονομάζεται financial domination ή findom και είναι το νέο σεξουαλικό φετίχ των αντρών, που αγγίζει τα όρια της… τρέλας. Άντρες με γεμάτη τσέπη που δεν έχουν τι να κάνουν το χρήμα, αναζητούν πανέμορφες και σέξι γυναίκες να τους τα «φάνε». Ναι, καλά διαβάσατε. Δεν ζητούν κάτι ως αντάλλαγμα, όπως θα φανταζόταν κανείς, παρά μόνο κάποια […]

26.03.2017 | 11:39

Ονομάζεται financial domination ή findom και είναι το νέο σεξουαλικό φετίχ των αντρών, που αγγίζει τα όρια της… τρέλας.

Άντρες με γεμάτη τσέπη που δεν έχουν τι να κάνουν το χρήμα, αναζητούν πανέμορφες και σέξι γυναίκες να τους τα «φάνε». Ναι, καλά διαβάσατε.
Δεν ζητούν κάτι ως αντάλλαγμα, όπως θα φανταζόταν κανείς, παρά μόνο κάποια να κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι τους, αφήνοντας το όμως άδειο.

Πρόκειται για ένα είδος οικονομικού μαζοχισμού, το οποίο ικανοποιείται συνήθως online, χωρίς καν να χρειάζεται να συναντηθεί ο υποτακτικός με την dominatrix.

Η εφημερίδα Independent ενδιαφέρθηκε γι’ αυτό το νέο παράξενο και καταστροφικό φετίχ και ανακάλυψε πως υπάρχουν πολλά είδη σχέσεων findom, από συναλλαγές που περιορίζονται σε μια εφάπαξ πληρωμή μέχρι τακτικά τραπεζικά εμβάσματα.

Υπάρχουν και οι περιπτώσεις, που θέλουν να νιώσουν την απόλυτη υποταγή και «γδύνονται» εντελώς, παραδίδοντας κάρτες και προσωπικά στοιχεία σε γυναίκες με τις οποίες δεν έχουν καμία επαφή.

Η Independent αναζήτησε ένα «cash pig», όπως ονομάζονται οι άνδρες που εμπλέκονται σε αυτού του είδους της σχέσεις, ώστε να μάθει το κέρδος που έχουν οι αρσενικοί από αυτή την επικίνδυνη μόδα.

«Ο ερεθισμός προκύπτει από την σκέψη ότι μια ισχυρή γυναίκα – domme- αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο και παραβιάζει έναν ιδιωτικό τομέα της ζωής σου, δηλ. τα οικονομικά σου. Οι άνθρωποι μετρούν την προσωπική τους αξία με βάση το πόσα χρήματα κερδίζουν. Η παράδοση του ελέγχου των οικονομικών σου είναι μια μορφή μαζοχισμού, που αξιοποιεί τις ιδέες που έχουμε σαν κοινωνία για το χρήμα και τη δύναμη, μετατρέποντάς τις σε κάτι kinky».

Όπως παραδέχεται ο ίδιος, οι άντρες αυτοί χαρακτηρίζονται από χαμηλή αυτοπεποίθηση και ανικανότητα «να χειριστούν την απόρριψη, την μοναξιά και την αίσθηση ότι είναι ανεπιθύμητοι και αταίριαστοι στη σημερινή κοινωνία των καταιγιστικών ρυθμών».

Αρκεί η συζήτηση και η μεταφορά των προσωπικών σου στοιχείων σε αυτή που θα σε ξεπαραδιάσει για να ερεθιστείς, λέει ο Στιβ.

«Το Findom δεν είναι παρά μια μορφή φυγής για τους ανθρώπους που αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα με την καθημερινότητά τους σε αυτήν την άκρως εγωκεντρική και εμμονική με το χρήμα κοινωνία», καταλήγει.

 

Exit mobile version