Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Χατζηδάκης: Και τώρα να κλείσει η αξιολόγηση, το στοίχημα για την οικονομία έχει χαθεί…
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Χατζηδάκης: Και τώρα να κλείσει η αξιολόγηση, το στοίχημα για την οικονομία έχει χαθεί…

  «Η ελληνική κυβέρνηση μαδάει τη μαργαρίτα για το αν θα κλείσει ή δε θα κλείσει την αξιολόγηση», δήλωσε ο… αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης τονίζοντας ότι ακόμα και να κλείσει τώρα η αξιολόγηση το στοίχημα για την Ελληνική οικονομία έχει χαθεί. Όπως εξήγησε μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά και στη εκπομπή “Καλημέρα” (ΣΚΑΪ), αυτός είναι […]

 

image001
«Η ελληνική κυβέρνηση μαδάει τη μαργαρίτα για το αν θα κλείσει ή δε θα κλείσει την αξιολόγηση», δήλωσε ο… αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης τονίζοντας ότι ακόμα και να κλείσει τώρα η αξιολόγηση το στοίχημα για την Ελληνική οικονομία έχει χαθεί.
Όπως εξήγησε μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά και στη εκπομπή “Καλημέρα” (ΣΚΑΪ), αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΝΔ ζητά πολιτική αλλαγή. Όσον αφορά στα μέτρα, ο κ. Χατζηδάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να τα ψηφίσει καθώς όπως είπε φέρουν το όνομα των κυρίων Τσίπρα – Καμένου. «Δεν θέλουμε είπε να γίνουμε συνένοχοι σε μέτρα που δεν ήταν μονόδρομος όπως η περικοπή συντάξεων και αφορολόγητου», συμπλήρωσε.
Επιπλέον, χαρακτήρισε τα νέα μέτρα ως το τίμημα της αναξιοπιστίας της συγκυβέρνησης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ΝΔ, όταν γίνει κυβέρνηση, γνωρίζει ότι θα πιάσει με γυμνά χέρια αναμμένα κάρβουνα, όπως είπε όμως δεν διαθέτει γομολάστιχα για να διαγράψουν τα μέτρα. Αντίθετα, συμπλήρωσε η ΝΔ θα κάνει την καλύτερη διαχείριση, όπως έκαναν οι κυβερνήσεις Ιρλανδίας, Πορτογαλίας και Κύπρου, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε επίσης πως αν πάει καλύτερα η οικονομία θα μπορεί να υπάρξει μια ελάφρυνση για τους πολίτες, τόνισε ωστόσο ότι «λέμε λίγα για να μπορούμε να κάνουμε πολλά»…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις