Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάζει φαρμάκι η Πασχάλη: “Δεν υπήρχε αγάπη στο Survivor. Λυπάμαι μόνο για τις φίλες μου.”
LIFESTYLE

Στάζει φαρμάκι η Πασχάλη: “Δεν υπήρχε αγάπη στο Survivor. Λυπάμαι μόνο για τις φίλες μου.”

  Η αποχώρηση της Πασχάλη από το Survivor ήταν αναμενόμενη από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε με ποιους θα είναι υποψήφια. Η όμορφη γυμνάστρια, είχε προκαλέσει με την συμπεριφορά της και η συμπάθεια των παικτών, αλλά και του κοινού, είχε αρχίσει να απομακρύνεται. Τα σχόλια των φανατικών τηλεθεατών στο Twitter ήταν το λιγότερο δηλητηριώδη και […]

 16763447_10212613338073915_42075878_o

Η αποχώρηση της Πασχάλη από το Survivor ήταν αναμενόμενη από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε με ποιους θα είναι υποψήφια.

Η όμορφη γυμνάστρια, είχε προκαλέσει με την συμπεριφορά της και η συμπάθεια των παικτών, αλλά και του κοινού, είχε αρχίσει να απομακρύνεται.

Τα σχόλια των φανατικών τηλεθεατών στο Twitter ήταν το λιγότερο δηλητηριώδη και έγινε σαφές πως η πλειοψηφία δεν επιθυμούσε την παρουσία της στο παιχνίδι.

Όμως και η ίδια η Σόφη Πασχάλη, έδειξε ανακουφισμένη που αποχώρησε, ή τουλάχιστον αυτό θέλει να δείξει. Οι πρώτες δηλώσεις της, αποκαλύπτουν την πικρία της για όσα γίνονται στο παιχνίδι, τα οποία θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε.

«Από το Survivor θα μου λείψει το γεγονός ότι έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Συνειδητοποίησα ότι ένα πιάτο φαγητό και μια αλλαξιά ρούχα αρκούν για τον άνθρωπο και μπορείς να είσαι απόλυτα καλυμμένος. Επίσης αν έχεις βρει τον άνθρωπο σου, κράτα τον γερά γιατί η αγάπη είναι ότι πιο ισχυρό υπάρχει στον κόσμο κάτι το οποίο μου έλειψε εδώ».

Και συνέχισε: «Εδώ δεν υπήρξε αγάπη και ίσα ίσα που με την πάροδο του χρόνου βλέπεις ότι ξυπνάς ζωώδη ένστικτα και η ανθρωπιά κάνει πέρα. Αν ένα πράγμα επιθυμώ για τον εαυτό μου είναι να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια που φοβόμουν τόσα χρόνια».

«Για τις φίλες μου, πραγματικά, ευελπιστώ να προσέχουν και να φτάσουν εκεί όπου εκείνες επιθυμούν. Δεν λυπάμαι για κάτι. Με θεωρώ αυτή τη στιγμή τυχερή και δεν θα ζήσω από αύριο αυτή τη στενάχωρη κατάσταση που ζουν τον τελευταίο καιρό. Το μόνο που λυπάμαι είναι για τις δύο φίλες μου , που τις είπα και στις δύο να προσέχουν και αναλόγως το τι ανάγνωση θα κάνουν σήμερα από το ποιος θα βγει σήμερα, θα καταλάβουν πολλά και το πως είναι το παιχνίδι και ποιες είναι οι προτεραιότητες.» κατέληξε η Σόφη Πασχάλη

.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις