Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο άφαντος Σώρρας… εμφανίστηκε! Τι λέει για την υπόθεσή του (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άφαντος Σώρρας… εμφανίστηκε! Τι λέει για την υπόθεσή του (vid)

Μετά το βίντεο που ανέβασε στο ίντερνετ πριν πέντε ημέρες ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας ξαναχτυπά με δήλωση που πραγματοποίησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. «Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω […]

sorras

Μετά το βίντεο που ανέβασε στο ίντερνετ πριν πέντε ημέρες ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας ξαναχτυπά με δήλωση που πραγματοποίησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρτέμης Σώρρας.

Τέλος, απευθύνεται στον κουμπάρο του, Φώτη Λεπίδα, για τις καταγγελίες σε βάρος του, λέγοντας: «Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις