Ξύπνησε τον επιβάτη σε λάθος στάση και εκείνος τον σάπισε στο ξύλο (video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ξύπνησε τον επιβάτη σε λάθος στάση και εκείνος τον σάπισε στο ξύλο (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα χρόνο στη φυλακή θα περάσει ο επιβάτης που πλάκωσε στον ξύλο τον νεαρό στο τρένο, επειδή τον ξύπνησε σε λάθος στάση! Ο 24χρονος Sam Pearce από το Λονδίνο, κοιμόταν στο τρένο όταν ένας άλλος τον ξύπνησε, πιστεύοντας ότι θα θέλει όπως οι περισσότεροι, να κατέβει στο σταθμό St. Pancras. Όμως ο Sam δεν ήθελε […]

23.03.2017 | 15:35

Ένα χρόνο στη φυλακή θα περάσει ο επιβάτης που πλάκωσε στον ξύλο τον νεαρό στο τρένο, επειδή τον ξύπνησε σε λάθος στάση!

Ο 24χρονος Sam Pearce από το Λονδίνο, κοιμόταν στο τρένο όταν ένας άλλος τον ξύπνησε, πιστεύοντας ότι θα θέλει όπως οι περισσότεροι, να κατέβει στο σταθμό St. Pancras.

Όμως ο Sam δεν ήθελε να κατέβει και έγινε έξω φρενών καθώς όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, πίστευε πως ο άλλος τον είχε κοροϊδέψει.

Τότε τον έπιασε από τον λαιμό, τον έριξε κάτω όπου τον χτύπησε με απίστευτη βία και τον έβγαλε από το τρένο συνεχίζοντας το «έργο» του.

Οι δυο τους, μπήκαν πάλι στο τρένο όταν συνειδητοποίησαν πως δεν ήταν στη στάση St. Pancras, αλλά στο St. Albans, όπου και συνεχίστηκε το ξύλο.

Exit mobile version