Τρόμος στο Βέλγιο: Άντρας πήγε να παρασύρει πεζούς με αυτοκίνητο γεμάτο με όπλα και μαχαίρια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρόμος στο Βέλγιο: Άντρας πήγε να παρασύρει πεζούς με αυτοκίνητο γεμάτο με όπλα και μαχαίρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Βελγίου, όταν άντρας που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, επιχείρησε να πέσει πάνω στον κόσμο. Το περιστατικό που προκάλεσε τρόμο, καθώς συνδυάστηκε με τη χθεσινή επίθεση στο Λονδίνο, σημειώθηκε στην πόλη Αμβέρσα του Βελγίου. Η αστυνομία συνέλαβε τον άντρα, που κατηγορείται πως προσπάθησε να παρασύρει ανθρώπους με το αυτοκίνητό του […]

23.03.2017 | 16:37

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Βελγίου, όταν άντρας που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, επιχείρησε να πέσει πάνω στον κόσμο.

Το περιστατικό που προκάλεσε τρόμο, καθώς συνδυάστηκε με τη χθεσινή επίθεση στο Λονδίνο, σημειώθηκε στην πόλη Αμβέρσα του Βελγίου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άντρα, που κατηγορείται πως προσπάθησε να παρασύρει ανθρώπους με το αυτοκίνητό του σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους εμπορικούς πεζόδρομους της πόλης.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο συλληφθείς ζει στη Γαλλία, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ του αμαξιού του βρέθηκαν όπλα και μαχαίρια.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν πως ο άντρας, συνελήφθη, ύστερα από πολλές καταγγελίες πανικοβλημένων πολιτών που είδαν τι προσπαθεί να κάνει.

Το αυτοκίνητο του άνδρα, είναι ένα κόκκινο Citroen με γαλλικές πινακίδες. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία, η ταχύτητα του ήταν υπερβολική, αδικαιολόγητη για τον πολυσύχναστο πεζόδρομο στην οδό Ντε Μέιρ.

«Συνελήφθη ένας άνδρας με στολή παραλλαγής», δήλωσε εκπρόσωπος της βέλγικης αστυνομίας.

Exit mobile version