Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίθεση Λονδίνο: Το άτυχο ζευγάρι θα επέστρεφε στις ΗΠΑ την επόμενη μέρα- Νεκρός ο άντρας, νοσηλεύεται η σύζυγος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Λονδίνο: Το άτυχο ζευγάρι θα επέστρεφε στις ΗΠΑ την επόμενη μέρα- Νεκρός ο άντρας, νοσηλεύεται η σύζυγος

Αναγνωρίστηκε και το τρίτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, που συγκλόνισε τον κόσμο και έχει προκαλέσει ανησυχία για τον πόλεμο που έχουν κηρύξει οι τζιχαντιστές. Ο Αμερικανός Κερτ Κόχραν από τη Γιούτα των ΗΠΑ, χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο πλήθος για να σκορπίσει τον θάνατο στη γέφυρα του Westminster. Ο 54χρονος […]

cochran1_473_355

Αναγνωρίστηκε και το τρίτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, που συγκλόνισε τον κόσμο και έχει προκαλέσει ανησυχία για τον πόλεμο που έχουν κηρύξει οι τζιχαντιστές.

Ο Αμερικανός Κερτ Κόχραν από τη Γιούτα των ΗΠΑ, χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο πλήθος για να σκορπίσει τον θάνατο στη γέφυρα του Westminster. Ο 54χρονος πετάχτηκε από τη γέφυρα, ενώ η 46χρονη σύζυγός του Μελίσα έχει τραυματιστεί και παραμένει στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έκανε περιοδεία στην Ευρώπη για να γιορτάσει την 25η επέτειο του γάμου τους και θα επέστρεφαν σπίτι τους την επόμενη ημέρα.

“Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη μετά τον θάνατο του Kurt W. Cochran που ήταν θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης της Τετάρτης στο Λονδίνο. Ο Kurt ήταν ένας καλός άνθρωπος και στοργικός σύζυγος για την κόρη και αδερφή μας Melissa. Ήταν στην Ευρώπη για να γιορτάσουν την 25η επέτειο γάμου τους και είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής την Πέμπτη”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση η οικογένεια της Melissa.

“Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις δυνάμεις έκτακτης ανάγκης που νοιάστηκε για αυτούς και ζητάμε τις προσευχές σας εκ μέρους της Melissa και της οικογένειάς μας. Ο Kurt θα μας λείψει πολύ και ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένεια αυτές τις δύκολες ώρες πένθους και ενώ η Melissa αναρρώνει από τα τραύματά της”, τόνισε ο αδερφός της.

“Λυπάμαι τόσο πολύ που πρέπει να σας ενημερώσω ότι ο Κερτ υπέκυψε στα τραύματά του. Η αδερφή μου Μελίσα έχει σπάσει το πόδι και το πλευρό της και έχει σκίσιμο στο κεφάλι. Ενώ είμαστε ευγνώμονες που επέζησε, οι καρδιές μας ραγίζουν και οι ζωές μας δεν θα είναι ίδιες ποτέ ξανά μετά το θάνατο του αγαπημένου θείου, γαμπρού, πατέρα. Κερτ, είσαι ήρωας και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”, έγραψε στο facebook η αδερφή της συζύγου του.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις