Αθήνα

°C

Τρίτη

20

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κόλπο γκρόσο για Αραούχο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόλπο γκρόσο για Αραούχο

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη την προσπάθεια να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα. Η πρώτη πρόταση της Ένωσης, μάλιστα, περιλαμβάνει οψιόν αγοράς του Αργεντίνου επιθετικού. Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μια πρώτη προσέγγιση στη Λας Πάλμας για ανανέωση του δανεισμού του Αραούχο.  Δηλώνουν μάλιστα διατεθειμένοι να καλύψουν το ύψους 800.000 ευρώ […]

Real Sociedad de Futbol v UD Las Palmas - La Liga

Η ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη την προσπάθεια να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα. Η πρώτη πρόταση της Ένωσης, μάλιστα, περιλαμβάνει οψιόν αγοράς του Αργεντίνου επιθετικού.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μια πρώτη προσέγγιση στη Λας Πάλμας για ανανέωση του δανεισμού του Αραούχο.  Δηλώνουν μάλιστα διατεθειμένοι να καλύψουν το ύψους 800.000 ευρώ συμβόλαιό του και να δώσουν περίπου 700.000 ευρώ επιπλέον ως ενοίκιο στον ισπανικό σύλλογο. Τέθηκε, δε, ως απαραίτητος όρος η τοποθέτηση ρήτρας το καλοκαίρι του 2018, ώστε να υπάρχει αντίκρισμα στην επένδυση. Εννοείται ότι σημαντικό ρόλο στις πιθανότητες της ΑΕΚ να κρατήσει τον Αραούχο θα παίξει η προοπτική συμμετοχής στην Ευρώπη, ενώ εναντίον της είναι η πιθανότατη εκδήλωση ενδιαφέροντος από Τουρκία και Κίνα, αλλά και η ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή στη Λας Πάλμας.

Πάντως, σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο η ΑΕΚ δεν καταφέρει να διατηρήσει τον Αραούχο στο ρόστερ της, αναφέρεται πως θα γίνει προσπάθεια με το ίδιο μπάτζετ (του 1,5 εκατ. ευρώ) να βρεθεί εξίσου δυνατός επιθετικός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις