Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θεσσαλονίκη: 39χρονος βίαζε επί επτά μήνες δύο εντεκάχρονα παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: 39χρονος βίαζε επί επτά μήνες δύο εντεκάχρονα παιδιά

Στιγμές κόλασης ζούσαν επί επτά μήνες δύο εντεκάχρονα αγόρια στη δυική Θεσσαλονίκη, στα χέρια ενός άντρα που τα βίαζε συστηματικά. Ο 39χρονος Έλληνας, που γνώρισε τους ανήλικους σε γήπεδο μπάσκετ στη Σταυρούπολη, συνελήφθη χτες, με το μαρτύριο των παιδιών να τελειώνει, τουλάχιστον πρακτικά. Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι και όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, ο […]

papafeio

Στιγμές κόλασης ζούσαν επί επτά μήνες δύο εντεκάχρονα αγόρια στη δυική Θεσσαλονίκη, στα χέρια ενός άντρα που τα βίαζε συστηματικά.

Ο 39χρονος Έλληνας, που γνώρισε τους ανήλικους σε γήπεδο μπάσκετ στη Σταυρούπολη, συνελήφθη χτες, με το μαρτύριο των παιδιών να τελειώνει, τουλάχιστον πρακτικά.

Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι και όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, ο ένας «έσπασε» και μίλησε στους γονείς του για όσα υπέφερε, οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν τους γινείς του άλλου παιδιού και τις Αρχές.

Ο δράστης, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και βιασμό, οδηγείται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Ήταν άεργος και ζούσε στην ίδια γειτονιά με τα εντεκάχρονα θύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις