Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ρουσόπουλος για υπόθεση Βατοπεδίου: “Συκοφαντίες και αθλιότητες. Κρίμα που δεν ζει ο Γιάννης Αγγέλου.”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρουσόπουλος για υπόθεση Βατοπεδίου: “Συκοφαντίες και αθλιότητες. Κρίμα που δεν ζει ο Γιάννης Αγγέλου.”

Αναταραχή έχει ξεσπάσει στο πολιτικό σκηνικό, μετά την αθωωτική απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου. Ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος σε ανακοίνωση του, κάνει λόγο για «συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις που κατέπεσαν», ενώ αναφέρεται και στον φίλο του Γιάννη Αγγέλου που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. «Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου […]

rousopoulosss-thumb-large

Αναταραχή έχει ξεσπάσει στο πολιτικό σκηνικό, μετά την αθωωτική απόφαση της δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος σε ανακοίνωση του, κάνει λόγο για «συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις που κατέπεσαν», ενώ αναφέρεται και στον φίλο του Γιάννη Αγγέλου που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε να νιώσει αυτήν τη δικαίωση».

Ο κ. Αγγέλου, διευθυντής του γραφείου του Κώστα Καραμανλή θεωρείτο «δεξί χέρι» του. Η δικαιοσύνη του είχε απαγορέψει την έξοδο από τη χώρα και του είχε επιβάλει χρηματική εγγύηση 400.00 ευρώ για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Η δήλωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου:

«Συκοφαντίες και άθλιες μεθοδεύσεις κατέπεσαν. Περίτρανα πλέον απεδείχθη ότι σκάνδαλο είναι η κατασκευή της υπόθεσης Βατοπεδίου από κέντρα που είχαν συμφέρον να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, μέσω σπίλωσης των στενότερων συνεργατών του.

Εννιά χρόνια μετά, οι σκεπτόμενοι Έλληνες ας αναρωτηθούν για όσους πολιτικούς και δημοσιογράφους έσπευσαν τότε άκριτα να υιοθετήσουν τις αθλιότητες.

Κρίμα που ο φίλος μου Γιάννης Αγγέλου δεν έζησε να νιώσει αυτήν τη δικαίωση».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις