Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «καταστρέφει» αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «καταστρέφει» αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ (vid)

Καρέ-καρέ έχει καταγραφεί σε στρατιωτικό βίντεο ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο που… καταστρέφεται από βορειοκορεατικά πυρά. Τις εικόνες προπαγάνδας δημοσιοποίησε το καθεστώς της χώρας. Το περίεργο αυτό βίντεο παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο από τα κρατικά Μέσα της χώρας και δεν αποτελεί παρά ένα προϊόν μοντάζ στο οποίο τα στρατεύματα του καθεστώτος γεμάτα ευτυχία καταστρέφουν τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα […]

voreiaa-708

Καρέ-καρέ έχει καταγραφεί σε στρατιωτικό βίντεο ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο που… καταστρέφεται από βορειοκορεατικά πυρά. Τις εικόνες προπαγάνδας δημοσιοποίησε το καθεστώς της χώρας.

Το περίεργο αυτό βίντεο παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο από τα κρατικά Μέσα της χώρας και δεν αποτελεί παρά ένα προϊόν μοντάζ στο οποίο τα στρατεύματα του καθεστώτος γεμάτα ευτυχία καταστρέφουν τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα και βομβαρδιστικά.

Στο βίντεο μία γυναικεία φωνή αναφέρει: ένα μαχαίρι θα καρφωθεί στο λαιμό του αεροπλανοφόρου, ενώ βομβαρδιστικό θα πέφτει από τον ουρανό αφού χτυπηθεί από μία βροχή πυρών».

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, τα πλάνα του αεροπλανοφόρου προέρχονται από την άσκηση ‘Foal Eagle’ των ΗΠΑ με τη Νότια Κορέα που εξόργισαν το καθεστώς της Πιονγιάνγκ. Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Κιμ Γιονγκ Ουν απείλησε τις ΗΠΑ ότι θα τις μετατρέψει σε στάχτες με τη χρήση πυρηνικών όπλων στην περίπτωση που εκείνες στοχεύσουν έστω και με μία σφαίρα προς τη Βόρεια Κορέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις