Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εντοπίστηκαν 75.000 κροτίδες για το Πάσχα σε επιχείρηση… κλωστοϋφαντουργίας! (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντοπίστηκαν 75.000 κροτίδες για το Πάσχα σε επιχείρηση… κλωστοϋφαντουργίας! (photos)

Του Πέτρου Καρσιώτη Ακούγεται απίστευτο. Τουλάχιστον 75.000 κροτίδες, μεγάλης ισχύος, που προορίζονταν για κατανάλωση τις ημέρες του Πάσχα, εντοπίστηκαν σε αποθήκη επιχείρησης κλωστοϋφαντουργίας! Από την Ασφάλεια της Πάτρας μετά την ανεύρεση των… εκρηκτικών συνελήφθη  σε περιοχή της Αττικής,  η  ιδιοκτήτρια της επιχείρησης σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων […]

17453598_10211048372957983_1271981184_o

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ακούγεται απίστευτο.

Τουλάχιστον 75.000 κροτίδες, μεγάλης ισχύος, που προορίζονταν για κατανάλωση τις ημέρες του Πάσχα, εντοπίστηκαν σε αποθήκη επιχείρησης κλωστοϋφαντουργίας! Από την Ασφάλεια της Πάτρας μετά την ανεύρεση των… εκρηκτικών συνελήφθη  σε περιοχή της Αττικής,  η  ιδιοκτήτρια της επιχείρησης σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

21032017dytikielladakrotides003

Κλιμάκιο αστυνομικών της Πάτρας, πραγματοποίησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην επιχείρηση της συλληφθείσας,  όπου εντόπισε μέσα σε αποθηκευτικό χώρο και κατάσχεσε 74.300 κροτίδες μεγάλης ισχύος.

Η Αστυνομία, καθώς από το Πάσχα μας χωρίζει κάτι λιγότερο από μήνα, ξεκινά τις επισημάνσεις και προς αυτούς που σκέπτονται να διακινήσουν κροτίδες, αλλά και προς τους πολίτες, που πέφτουν θύματα τραυματισμών.

21032017dytikielladakrotides005 21032017dytikielladakrotides002

Τι συμβουλεύει η Αστυνομία

  • Η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων και συσκευών εκτόξευσης αυτών από οποιονδήποτε απαγορεύεται.
  • Η αγορά βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων είναι παράνομη. Μην τα αγοράζετε.
  • Αποτρέψτε τα παιδιά από την χρήση ή την αυτοσχέδια κατασκευή τους.
  • Ενημερώστε τα παιδιά για τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού, ακόμα και ακρωτηριασμού.
  • Μην τους επιτρέπετε να προσεγγίζουν χώρους παράνομης καύσης των ειδών αυτών, διότι κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί ατύχημα.
  • Οι ενήλικοι, μην χρησιμοποιείτε βεγγαλικά και πυροτεχνήματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας μιμηθούν τα παιδιά.
  • Μην ξεχνάτε ότι τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα και η χρήση τους εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και την ίδια την ζωή.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις