Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έπεσαν μηνύσεις! Ρακούν απέκτησε ψυχολογικά και μανία με τα… στήθη, μετά από συμμετοχή σε διαφήμιση! (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Έπεσαν μηνύσεις! Ρακούν απέκτησε ψυχολογικά και μανία με τα… στήθη, μετά από συμμετοχή σε διαφήμιση! (pics)

Μια απίστευτη είδηση έρχεται από τη Μόσχα, που αφορά σε ένα ρακούν το οποίο αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μετά τη συμμετοχή του σε ερωτικό video. Ο ζωολογικός κήπος είχε συμφωνήσει με το στούντιο παραγωγής τον περασμένο Αύγουστο, να «δανείσει» το ζωάκι προκειμένου να συμμετάσχει σε διαφημιστικό. Ωστόσο, ο ερωτισμός της σκηνής δημιούργησε πρόβλημα στο ρακούν που […]

ttbqxe7zfrm4pvxbu4fl

Μια απίστευτη είδηση έρχεται από τη Μόσχα, που αφορά σε ένα ρακούν το οποίο αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μετά τη συμμετοχή του σε ερωτικό video.

Ο ζωολογικός κήπος είχε συμφωνήσει με το στούντιο παραγωγής τον περασμένο Αύγουστο, να «δανείσει» το ζωάκι προκειμένου να συμμετάσχει σε διαφημιστικό. Ωστόσο, ο ερωτισμός της σκηνής δημιούργησε πρόβλημα στο ρακούν που μήνυσε το στούντιο, ενώ ανέφερε πως ο Tomas έπαθε «ψυχολογικό τραύμα» και επέστρεψε με μια «παράξενη έλξη για τα γυναικεία στήθη» μετά την φωτογράφηση.

thomasrus

«Οι ενάγοντες θεωρούν απαράδεκτο το ότι χρησιμοποιήθηκε ένα ρακούν σε βίντεο και φωτογραφίες με μια γυμνή γυναίκα. Φωτογραφίζοντας το ζώο μαζί της, οι κατηγορούμενοι προκάλεσαν βλάβη στον πληθυσμό των ρακούν. Τώρα όλοι όσοι βλέπουν το βίντεο ή τις φωτογραφίες θα συνδέουν κατευθείαν τα ρακούν με το ερωτικό περιεχόμενο» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη μήνυση.

raccooons2

Ο Viktor Kiryukhin, διευθυντής μάρκετινγκ της Art-Msk ισχυρίζεται ότι το βίντεο δεν ήταν ερωτικό, καθώς προοριζόταν να μεταδοθεί στην κρατική τηλεόραση.

zoo02

«Ένα ερωτικό βίντεο θα κρινόταν παράνομο να μεταδοθεί στην τηλεόραση», είπε. Παράλληλα η Art-Msk κατήγγειλε τον ζωολογικό κήπο, τονίζοντας πως η ίδια είχε ζητήσει για ένα εκπαιδευμένο ρακούν, ενώ ο Tomas «ήταν πολύ νέος και έτρεχε όλη την ώρα πάνω-κάτω».

thomasrally

Σαν να μην φτάνει αυτό, η ArtMsk κατηγορεί το… ρακούν πως έκλεψε το σουτιέν ενός μοντέλου!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις