Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Βέροια: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά, τα διέλυε και πουλούσε τα ανταλλακτικά (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βέροια: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά, τα διέλυε και πουλούσε τα ανταλλακτικά (pics)

  Του Πέτρου Καρσιώτη Έκλεβαν φορτηγά, τα μετέφεραν σε αποθήκη στην περιοχή της Βέροιας και με ειδικά εργαλεία τα αποσυναρμολογούσαν σε ανταλλακτικά. Άλλα από αυτά κρατούσαν για τα δικά τους φορτηγά, τα περισσότερα εξαρτήματα όμως τα διέθεταν στη λεγόμενη “μαύρη αγορά” ανταλλακτικών. Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες ιδιοκτητών φορτηγών για κλοπές των οχημάτων τους, οι αστυνομικοί […]

 d8a43d6f-f0f2-43be-914d-031bcaee8b16

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έκλεβαν φορτηγά, τα μετέφεραν σε αποθήκη στην περιοχή της Βέροιας και με ειδικά εργαλεία τα αποσυναρμολογούσαν σε ανταλλακτικά.

Άλλα από αυτά κρατούσαν για τα δικά τους φορτηγά, τα περισσότερα εξαρτήματα όμως τα διέθεταν στη λεγόμενη “μαύρη αγορά” ανταλλακτικών.

18032017kmak004

Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες ιδιοκτητών φορτηγών για κλοπές των οχημάτων τους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας, βρέθηκαν μπροστά στη δράση πολυμελούς κυκλώματος.

18032017kmak001

Τελικά, έφθασαν στην άκρη του νήματος και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές  σε βάρος πέντε εμπλεκομένων, ηλικίας από 18 έως 65 χρόνων.

18032017kmak002

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι χρησιμοποιούσαν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε περιοχή της Ημαθίας, όπου μετέφεραν τα φορτηγά οχήματα που αφαιρούσαν και με τη χρήση ειδικών εργαλείων, προχωρούσαν  στην αποσυναρμολόγηση και στον τεμαχισμό τους.

18032017kmak003

Σε αιφνιδιαστική έρευνα των αστυνομικών στον παραπάνω χώρο, εντοπίσθηκαν τμήματα και εξαρτήματα οχήματος, που είχαν αφαιρέσει πριν από δέκα μέρες από περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς και εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την κοπή των οχημάτων.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις