Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Kι όμως, υπάρχει μια μαγική στάση στο σεξ, που μπορεί και διώχνει όλο το στρες
PLUS

Kι όμως, υπάρχει μια μαγική στάση στο σεξ, που μπορεί και διώχνει όλο το στρες

Μετά από μια κουραστική μέρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το σεξ με τον σύντροφο μας, που θα τελειώσει με μια τρυφερή αγκαλιά. Όμως αυτά, δεν είναι και πολύ εύκολο να συμβούν στην αρχή της σχέσης, τόσο για πρακτικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς. Αν μόλις έχουμε γνωρίσει τον σύντροφο μας, η άνεση για υπερβολές […]

sex_1

Μετά από μια κουραστική μέρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το σεξ με τον σύντροφο μας, που θα τελειώσει με μια τρυφερή αγκαλιά.

Όμως αυτά, δεν είναι και πολύ εύκολο να συμβούν στην αρχή της σχέσης, τόσο για πρακτικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς. Αν μόλις έχουμε γνωρίσει τον σύντροφο μας, η άνεση για υπερβολές δεν υπάρχει, ενώ οι αγκαλιές πιθανόν να είναι ρηχές μέχρι να δέσει το γλυκό.

Η στάση ενωμένες καρδιές είναι η καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση για να χαλαρώσετε. Ο άνδρας μένει καθιστός και η γυναίκα ανεβαίνει πάνω στο κορμί του αγκαλιάζοντας με τα πόδια της το κορμί του.

7f15f1ac21c191049dd4c9f9ef9c798f

Τα κορμιά πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο ύψος ενώ ο ένας αγγίζει με την παλάμη του την καρδιά του άλλου. Είναι μια συμβολική κίνηση που δείχνει ότι ο ένας συμμερίζεται τα συναισθήματα του άλλου όποια και αν είναι αυτά.

Μια πράξη ρομαντική. Με αυτή τη στάση νιώθετε και οι δυο απόλυτα συνδεδεμένοι όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Φροντίστε ο ένας να κοιτά στα μάτια τον άλλο, γιατί το σεξ, είναι πολύ περισσότερα από μια σαρκική απόλαυση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις