Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Στην εκπομπή, κάνει κουμάντο η Μενεγάκη. Αποφάσισε να μην είμαι πια στο πλατό και δεν ήμουν” (video)
LIFESTYLE

“Στην εκπομπή, κάνει κουμάντο η Μενεγάκη. Αποφάσισε να μην είμαι πια στο πλατό και δεν ήμουν” (video)

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, γνωστή για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της, μίλησε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» και απάντησε σε ερώτηση για την συνεργασία της με την κ. Μενεγάκη. Η κ. Κόσιαβα, συνεργάστηκε για μία σεζόν με την επιτυχημένη παρουσιάστρια, όμως «εξαφανίστηκε» χωρίς να γίνει ιδιαίτερος ντόρος, πριν τη λήξη της σεζόν. «Στην Ελένη Μενεγάκη είναι άλλη εκπομπή, […]

menegaki45363

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, γνωστή για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της, μίλησε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» και απάντησε σε ερώτηση για την συνεργασία της με την κ. Μενεγάκη.

Η κ. Κόσιαβα, συνεργάστηκε για μία σεζόν με την επιτυχημένη παρουσιάστρια, όμως «εξαφανίστηκε» χωρίς να γίνει ιδιαίτερος ντόρος, πριν τη λήξη της σεζόν.

«Στην Ελένη Μενεγάκη είναι άλλη εκπομπή, άλλη παρουσιάστρια, άλλη Τζωρτζέλα. Όπως λέει και ο Θέμης Μάλλης, πέρυσι ήμουν η Τζωρτζέλα της σιωπής και φέτος είμαι η Τζωρτζέλα της πάρλας. Ήμουν σε καταστολή, ήμουν σε νιρβάνα. Δεν ξέρω τι μου είχε συμβεί πέρυσι. Με είχαν ψεκάσει;», αναρωτήθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

«Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κάνει μόνο αυτή κουμάντο. Εγώ έβγαινα καθαρά στον αέρα μέχρι και το Πάσχα, μετά το Πάσχα δεν ήμουν στον αέρα. Μπορώ να σου πω με ειλικρίνεια ότι ποτέ δεν έγινε καμία κουβέντα. Το άφησα έτσι. Κρίνεις ότι δεν θέλεις να έχεις μετά το Πάσχα εμένα στον τηλεοπτικό αέρα, εγώ δεν θα σου πω τίποτα», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις