Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανοίγουν στόματα μετά την τραγωδία στη Μεσσήνη: Τι είδε ο ιατροδικαστής (vids)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν στόματα μετά την τραγωδία στη Μεσσήνη: Τι είδε ο ιατροδικαστής (vids)

Ολόκληρη η χώρα έχει συγκλονιστεί από την τραγωδία στη Μεσσήνη, με τον πατέρα που σκότωσε τη μικρή κορούλα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε… Οι συγγενείς έχουν αρχίσει να μιλούν για τα «σκοτεινά» σημεία που γνώριζαν, ενώ τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής σοκάρουν. Το κοριτσάκι πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού την ώρα που κοιμόταν […]

athenoforo_1

Ολόκληρη η χώρα έχει συγκλονιστεί από την τραγωδία στη Μεσσήνη, με τον πατέρα που σκότωσε τη μικρή κορούλα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε…

Οι συγγενείς έχουν αρχίσει να μιλούν για τα «σκοτεινά» σημεία που γνώριζαν, ενώ τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής σοκάρουν.

Το κοριτσάκι πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού την ώρα που κοιμόταν και βρέθηκε νεκρό πάνω στο κρεβατάκι του.

Ο πατέρας, που γύρισε την κάνη στο μέρος του και αυτοκτόνησε, βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι.

Η δεκάχρονη Βαλεντίνη, που έχασε τη μητέρα της πριν τέσσερα χρόνια από καρκίνο, είχε ζητήσει λίγες ημέρες πριν από τον θείο της, να βάλει μια φωτογραφία της στο μνήμα της μαμάς της.

«Θείε πάρε αυτή τη φωτογραφία που βγάλαμε στο σχολείο. Θέλω να την πας στο νεκροταφείο και να τη βάλεις δίπλα στη μαμά μου. Θέλω να είμαι κοντά στη μαμά μου», φέρεται να είχε πει στον αγαπημένο θείο της.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση για να δουν πώς έφτασε ο 59χρονος σε αυτό το φρικτό έγκλημα, ενώ οι πληροφορίες πως κοινωνικές υπηρεσίες πάλευαν να απομακρύνουν τη μικρή από το σπίτι, δείχνουν πως υπάρχουν πολλά μυστικά ακόμη, καλά κρυμμένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις