Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ασύλληπτη βαρβαρότητα: Σκότωσαν με όπλο τον “Θεοδόση”, τη φώκια που λάτρεψε η Ίος (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Ασύλληπτη βαρβαρότητα: Σκότωσαν με όπλο τον “Θεοδόση”, τη φώκια που λάτρεψε η Ίος (pics)

  Οι επιθέσεις κατά των ζώων είναι δυστυχώς μάστιγα  της κοινωνίας και φαίνεται πως αγγίζει και τους πιο σκληρούς ανθρώπους, καθώς πρόκειται για βία ενάντια σε απροστάτευτα όντα. Όταν μάλιστα κάποιος σκέφτεται να σκοτώσει τη φώκια- μασκότ του νησιού, που ομορφαίνει το τοπίο, οι υπόλοιποι μόνο να τρομάξουμε μπορούμε. Ο «Θεοδόσης», η διάσημη αρσενική φώκια […]

 θεοδ4

Οι επιθέσεις κατά των ζώων είναι δυστυχώς μάστιγα  της κοινωνίας και φαίνεται πως αγγίζει και τους πιο σκληρούς ανθρώπους, καθώς πρόκειται για βία ενάντια σε απροστάτευτα όντα.

Όταν μάλιστα κάποιος σκέφτεται να σκοτώσει τη φώκια- μασκότ του νησιού, που ομορφαίνει το τοπίο, οι υπόλοιποι μόνο να τρομάξουμε μπορούμε.

Ο «Θεοδόσης», η διάσημη αρσενική φώκια της Ίου που πρωταγωνιστούσε σε αμέτρητες φωτογραφίες τα τελευταία καλοκαίρια, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό.

θεοδ3

Το πρωί της Παρασκευής, κάτοικοι ήρθα αντιμέτωποι με το θλιβερό αυτό θέαμα. Η φώκια που είχε λατρέψει το νησί και όχι μόνο, ήταν δολοφονημένη στην παραλία της Αγίας Θεοδότης.

Ο Θεοδόσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, γεννήθηκε στην Ίο στα τέλη του 2014 και κάθε καλοκαίρι εμφανιζόταν στην Ίο και τη Νάξο, με τους κατοίκους και τους τουρίστες να την λατρεύουν.

θεοδ1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις