Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο-σοκ από Σώρρα την ώρα που οι Αρχές τον καταζητούν: “Δεν θα παραδοθώ. Θα πολεμήσω ως το τέλος.”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο-σοκ από Σώρρα την ώρα που οι Αρχές τον καταζητούν: “Δεν θα παραδοθώ. Θα πολεμήσω ως το τέλος.”

Ενώ οι Ελληνική Αστυνομία ψάχνει σε Πάτρα, Αθήνα και κάθε μέρος που θα μπορούσε να κρύβεται ο Σώρρας και η σύζυγος του, ένα video έρχεται στη δημοσιότητα το οποίο προκαλεί ανησυχία για τις κινήσεις του προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις». Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του, καταδικάστηκαν σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή και καταζητούνται […]

ImageHandler

Ενώ οι Ελληνική Αστυνομία ψάχνει σε Πάτρα, Αθήνα και κάθε μέρος που θα μπορούσε να κρύβεται ο Σώρρας και η σύζυγος του, ένα video έρχεται στη δημοσιότητα το οποίο προκαλεί ανησυχία για τις κινήσεις του προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του, καταδικάστηκαν σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή και καταζητούνται μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε. Στο video διάρκειας 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανέβηκε στo κανάλι του στο Υoutube λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και στη συνέχεια αναρτήθηκε στη σελίδα του στο facebook, ο κ. Σώρρας κατηγορεί, απειλεί και ξεκαθαρίζει πως δεν θα παραιτηθεί.

«Το καθεστώς, ειδικά το δικαστικό καθεστώς σήμερα έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ. Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά, από αυτό να καταλάβετε πόσο άδικο συμβαίνει στη χώρα μας και σε εμένα και σε τόσες δίκες. Εγώ δεν γίνεται να παραδοθώ και δεν παραδόθηκα ποτέ, διότι είμαι Έλληνας Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής και δεν είμαι της ιδιωτικής εταιρείας Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε του Βερολίνου ούτε της Ουάσιγκτον. Ακόμη και σε Πρεσβείες μπορώ να ζητήσω άσυλο αλλά δεν θα το κάνω. Ούτε πρόκειται να φύγω από τη χώρα, δεν έχω πού να πάω, η πατρίδα μου είναι εδώ, το χώμα των προγόνων μου είναι εδώ, θα κάτσω να πολεμήσω μέχρι το τέλος».

Καλεί μάλιστα τους «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς», να συγκεντρωθούν έξω από τη Βουλή σε περίπτωση που καταφέρουν να τον συλλάβουν, ενώ λέει στους οπαδούς του πως αν τον είχαν ακούσει, τα πράγματα δεν θα είχαν πάρει αυτή την τροπή.

«Συνέλληνές μου, συστρατευθείτε όλοι τις επόμενες ημέρες. Πρέπει να δείξετε μια δυναμική παρουσία όλοι οι πολεμιστές, να ενωθείτε όλοι, αυτό που συμβαίνει σε εμένα να συμβαίνει σε όλους. Τι περιμένετε; Θυμάστε πριν λίγο καιρό που σας έλεγα, ελάτε όλοι να ενωθείτε γρήγορα, πάρτε λίγο βάρος από την πλάτη μου; Αν με βάλουν φυλακή, να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση στη Βουλή μπροστά, να καταλάβουν όλοι ότι είστε πολλοί, με τα πανό σας για τα 600 δις που είναι δικά σας. Έχει σημασία να κάνετε μήνυση σε κάθε δημοσιογράφο που δεν λέει την αλήθεια, να κάνετε μήνυση σε κάθε πολιτικό που πατάει το Σύνταγμα, σε όποιον αστυνομικό δεν κάνει τη δουλειά του. Λιώστε τους στις μηνύσεις».

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις