Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

27

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Για τα λεφτά ξεπούλησε…»: O Μαυρίδης «διασύρει» τον Τανιμανίδη για το Survivor
LIFESTYLE

«Για τα λεφτά ξεπούλησε…»: O Μαυρίδης «διασύρει» τον Τανιμανίδη για το Survivor

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τη σχέση Γιώργου Μαυρίδη – Σάκη Τανιμανίδη, για το αν έχουν τσακωθεί και αν παραμένουν φίλοι μετά το τέλος της κοινής τους εκπομπής στον Alpha. Την απάντηση ήρθε να δώσει ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Ο «φίλος» λοιπόν του Σάκη πέταξε κάτι […]

tanimanidis-mavridis

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τη σχέση Γιώργου Μαυρίδη – Σάκη Τανιμανίδη, για το αν έχουν τσακωθεί και αν παραμένουν φίλοι μετά το τέλος της κοινής τους εκπομπής στον Alpha.

Την απάντηση ήρθε να δώσει ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».
Ο «φίλος» λοιπόν του Σάκη πέταξε κάτι καρφιά σαν πρόκες, μπηχτές μεγατόνων: «Όταν τελείωσε το World Party το κανάλι μου έκανε δυο-τρεις προτάσεις! Τους είπα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν ταιριάζει με την αισθητική μου! Ταξίδεψα όλο τον κόσμο τέσσερα χρόνια για να γυρίσω πίσω και να παρουσιάσω ανθρώπους να μαλώνουν μεταξύ τους για τα λεφτά και ένα πιάτο φαΐ; Εγώ δεν μπορώ να το κάνω…Είναι δουλειά, αλλά τα ιδανικά και την τιμή μου δεν τα ξεπουλώ όσα λεφτά και να μου δώσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά και σαν να άκουσα τις βόμβες να σκάνε δίπλα από τα αυτιά μου!

Δείτε όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις