Απίστευτη η κόρη του Van Damme: Πρέπει να τη φοβάσαι πιο πολύ κι από τον “μπαμπά” (pics)

LIFESTYLE

Απίστευτη η κόρη του Van Damme: Πρέπει να τη φοβάσαι πιο πολύ κι από τον “μπαμπά” (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

O Jean-Claude Van Damme, είναι ο ήρωας των αγοριών που ήθελαν να του μοιάσουν, ,αλλά και των κοριτσιών, που ήθελαν έναν μπαμπά σαν κι αυτόν. Ή που αποφάσισαν να του μοιάσουν, όπως ακριβώς έκανε το κοριτσάκι του. Ο Βέλγος ηθοποιός,  έχει τρία παιδιά με την σύζυγο του και Bodybuilder Gladys Portugues αλλά η κόρη του Bianca Van Varenberg ξεχωρίζει, τόσο για την ομορφιά της όσο […]

17.03.2017 | 21:33

O Jean-Claude Van Damme, είναι ο ήρωας των αγοριών που ήθελαν να του μοιάσουν, ,αλλά και των κοριτσιών, που ήθελαν έναν μπαμπά σαν κι αυτόν.

Ή που αποφάσισαν να του μοιάσουν, όπως ακριβώς έκανε το κοριτσάκι του.

Ο Βέλγος ηθοποιός,  έχει τρία παιδιά με την σύζυγο του και Bodybuilder Gladys Portugues αλλά η κόρη του Bianca Van Varenberg ξεχωρίζει, τόσο για την ομορφιά της όσο και για την πολύ δυνατή κλωτσιά που έχει.

 

Το απίστευτο σώμα της, που δεν ξεπερνά τα όρια, σε συνδυασμό με το υπέροχο πρόσωπο, κάνουν την 25χρονη ακαταμάχητη και τους γονείς της ιδιαίτερα περήφανους.

«Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά που άφησε ο πατέρας μου στις πολεμικές τέχνες» λέει η Bianca η οποία παραδέχεται ότι ως παιδί οι γονείς της ήθελαν να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες όμως δεν την ενδιέφερε καθόλου.

Μια μέρα, ο πατέρας της την πήρε σε γύρισμα και η Bianca το είπε στον εαυτό της: Θα γινόταν καλύτερη κι από κείνον.

Exit mobile version