Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Ερντογάν σε Τούρκους της διασποράς: “Κάντε 5 παιδιά ο καθένας. Εσείς είστε το μέλλον της Ευρώπης.”
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ερντογάν σε Τούρκους της διασποράς: “Κάντε 5 παιδιά ο καθένας. Εσείς είστε το μέλλον της Ευρώπης.”

Ότι ο Ερντογάν μπορεί να εφεύρει άπειρους τρόπους για να επιβληθεί και να προκαλέσει των φόβο των πάντων, είναι γνωστό. Μετά τη διπλωματική κρίση όμως που ξέσπασε με Γερμανία και Ολλανδία, η Άγκυρα έχει ξεφύγει και προσπαθεί να εκδικηθεί για την «εχθρότητα» με την οποία αντιμετωπίζονται οι Τούρκοι της διασποράς. Ο Ερντογάν, κάλεσε τους τελευταίους […]

erdogan-1

Ότι ο Ερντογάν μπορεί να εφεύρει άπειρους τρόπους για να επιβληθεί και να προκαλέσει των φόβο των πάντων, είναι γνωστό.

Μετά τη διπλωματική κρίση όμως που ξέσπασε με Γερμανία και Ολλανδία, η Άγκυρα έχει ξεφύγει και προσπαθεί να εκδικηθεί για την «εχθρότητα» με την οποία αντιμετωπίζονται οι Τούρκοι της διασποράς.

Ο Ερντογάν, κάλεσε τους τελευταίους να κάνουν πολλά παιδιά, γιατί αυτή «θα είναι η καλύτερη απάντηση»!

«Εκπαιδεύστε τα παιδιά σας στα καλύτερα σχολεία, διασφαλίστε ότι οι οικογένειές σας θα ζουν στα καλύτερα μέρη, οδηγείτε τα καλύτερα αυτοκίνητα, κατοικείτε στα καλύτερα σπίτια και κάνετε πέντε παιδιά, όχι μόνο τρία» είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία που εκφώνησε στο Εσκίσεχιρ.

«Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση που μπορείτε να δώσετε στην αγένεια και την εχθρότητα που αντιμετωπίζετε» συμπλήρωσε στους «αδελφούς» και τις «αδελφές», όπως αποκαλούσε τον λαό του στη διασπορά.

Περίπου 2,5 εκατομμύρια Τούρκοι που ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα της 16ης Απρίλη. Ο Τούρκος πρόεδρος έχει καταγγείλει πολλές φορές τoν ρατσισμό, όπως ισχυρίζεται, με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι Τούρκοι στις περιοχές της Ευρώπης και κυρίως οι μουσουλμάνοι.

Ο Τούρκος πρόεδρος, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε καλέσει πέρσι τις γυναίκες να γεννούν τουλάχιστον τρία παιδιά, προκαλώντας την οργή των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των γυναικών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις