Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στοιχεία- φωτιά για την τραγωδία στη Μεσσήνη: Κοινωνικές υπηρεσίες πάλευαν να πάρουν την 10χρονη από τον πατέρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στοιχεία- φωτιά για την τραγωδία στη Μεσσήνη: Κοινωνικές υπηρεσίες πάλευαν να πάρουν την 10χρονη από τον πατέρα

Βυθισμένη στη θλίψη είναι η Μεσσήνη, μετά τη συγκλονιστική τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί, όταν πατέρας σκότωσε την δεκάχρονη κόρη του και αυτοκτόνησε. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από ανθρώπους που γνώριζαν την ιστορία της οικογένειας, σοκάρουν. Ο 59χρονος πατέρας, που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, πίστευε […]

ti-odigise-stin-oikogeneiaki-tragwdia-sti-messini_2.w_l

Βυθισμένη στη θλίψη είναι η Μεσσήνη, μετά τη συγκλονιστική τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί, όταν πατέρας σκότωσε την δεκάχρονη κόρη του και αυτοκτόνησε.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από ανθρώπους που γνώριζαν την ιστορία της οικογένειας, σοκάρουν.

Ο 59χρονος πατέρας, που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, πίστευε πως έπασχε από καρκίνο, χωρίς αυτό να έχει διευκρινιστεί ακόμη.

eee_473_355

Πριν εφτά χρόνια έχασε τη σύζυγο του από την επάρατη νόσο, και ο ίδιος, με πολλούς να υποστηρίζουν πως είχε ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε φάρμακα για να σταθεί στα πόδια του. Εργαζόταν με συμβάσεις λίγων μηνών στον Δήμο και τελευταία που ήταν άνεργος είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες είχαν προσπαθήσει να απομακρύνουν την άτυχη κορούλα του από κοντά του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

720_505063_d6bdd07d4b-990df054beba1db0

Η μητέρα έκανε 11 εξωσωματικές για να μείνει έγκυος

Το ζευγάρι είχε περάσει τα πάνδεινα για να καταφέρει να κάνει παιδί, με τους συγγενείς να λένε πως η μητέρα της 10χρονης που πέθανε κάνει εξωσωματικές συνολικά 11 φορές.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της  είχε τάξει την μικρή,  για αυτό και είχε δύο ονόματα: Κωνσταντίνα-Χρυσοβαλάντω.

Η μικρή Βαλεντίνη λάτρευε τους δύο θείους της, που αρκετά Σαββατοκύριακα την έπαιρναν μαζί τους. Μάλιστα ο ένας που εργάζεται ως επαγγελματίας πήγαινε συχνά ταξίδια και της έφερνε συνέχεια δώρα.

Τη στιγμή της τραγωδίας βρισκόταν στη Γερμανία και αναμένεται να επιστρέψει.

messini
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις