Γιάννης Βαρδής: Η οργισμένη ανάρτηση για συναυλία στη μνήμη του πατέρα του

LIFESTYLE

Γιάννης Βαρδής: Η οργισμένη ανάρτηση για συναυλία στη μνήμη του πατέρα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια εκδήλωση που οργανώθηκε ήταν αφορμή για να εξοργιστεί ο Γιάννης Βαρδής, καθώς δεν του ζητήθηκε η σχετική άδεια. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης και ο Τομέας Πολιτισμού ανακοίνωσαν μια συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τρία χρόνια πριν. Πριν όμως, δεν είχαν ενημερώσει τον γιο του αξέχαστου […]

16.03.2017 | 15:57

Μια εκδήλωση που οργανώθηκε ήταν αφορμή για να εξοργιστεί ο Γιάννης Βαρδής, καθώς δεν του ζητήθηκε η σχετική άδεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης και ο Τομέας Πολιτισμού ανακοίνωσαν μια συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τρία χρόνια πριν.

Πριν όμως, δεν είχαν ενημερώσει τον γιο του αξέχαστου τραγουδιστή, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του.

«Βλεπω πως θα γινει μια συναυλια για τον πατερα μου. Ευχαριστω για την σκεψη αλλα η συναυλια αυτη δεν μπορει να γινει. Δεν ρωτηθηκα ποτε,δεν ενημερωθηκα ποτε κ ετσι λοιπον δεν μπορει να γινει. Ευχαριστω για την σκεψη αλλα καποια πραγματα σε αυτη τη χωρα πρεπει να σταματησουν να ειναι ανεξελεγκτα χωρις να ρωταει κανεις κανεναν.

Εχουμε μιλησει με τον δημο και ευχομαι να σεβαστει τα θελω μου. Αν δεν το κανει μονο ασεβεια προς το ονομα μπορει να σημαινει κ οχι τιμη με μια συναυλια. Στο μελλον θα γινουν καποια πραγματα. Οταν ομως το θελησω εγω. Ευχαριστω!!», ανέφερε σε ανάρτηση του στο Facebook.

Exit mobile version