Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Τσαβούσογλου απειλεί ευθέως: Σύντομα στην Ευρώπη θα ξεσπάσει “ιερός πόλεμος”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσαβούσογλου απειλεί ευθέως: Σύντομα στην Ευρώπη θα ξεσπάσει “ιερός πόλεμος”

Λίγο μετά τις απειλές Ερντογάν προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει την επιθετική ρητορική με τρόπο ακόμη πιο σκληρό. Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της Ολλανδίας, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε πως η ώρα που θα ξεσπάσουν «ιεροί πόλεμοι» στην Ευρώπη, είναι πολύ κοντά. Όπως αναφέρει η Χουριέτ, ο Τσαβούσογλου βάζει τους πάντες […]

tsavousoglou870-870x480

Λίγο μετά τις απειλές Ερντογάν προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει την επιθετική ρητορική με τρόπο ακόμη πιο σκληρό.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της Ολλανδίας, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε πως η ώρα που θα ξεσπάσουν «ιεροί πόλεμοι» στην Ευρώπη, είναι πολύ κοντά.

Όπως αναφέρει η Χουριέτ, ο Τσαβούσογλου βάζει τους πάντες στο ίδιο «τσουβάλι» και προειδοποιεί.

«Τώρα οι εκλογές τελείωσαν στην Ολλανδία… Όταν κοιτάξεις τα πολλά κόμματα, βλέπεις ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους σοσιαλδημοκράτες και τον φασίστα Βίλντερς.

Όλοι έχουν την ίδια νοοτροπία. Πού πηγαίνετε; Πού οδηγείτε την Ευρώπη; Έχετε αρχίσει να την καταστρέφετε. Σέρνετε την Ευρώπη στην Άβυσσο. Σύντομα θα ξεσπάσουν “ιεροί πόλεμοι”», είπε ο Τούρκος υπουργός.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις