«Ο εγκέφαλος της Porsche…»: Νέες εξελίξεις για το τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Ο εγκέφαλος της Porsche…»: Νέες εξελίξεις για το τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Στο μικροσκόπιο των ειδικών βρίσκονται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στο τροχαίο δυστύχημα που σόκαρε την κοινή γνώμη στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο «εγκέφαλος» της μοιραίας Porche, που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμανόγλου στην Εθνική Οδό, έχει καταστραφεί ολοσχερώς μετά την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε με την πρόσκρουση. […]

16.03.2017 | 10:40

Στο μικροσκόπιο των ειδικών βρίσκονται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στο τροχαίο δυστύχημα που σόκαρε την κοινή γνώμη στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο «εγκέφαλος» της μοιραίας Porche, που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμανόγλου στην Εθνική Οδό, έχει καταστραφεί ολοσχερώς μετά την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε με την πρόσκρουση.

Τα στοιχεία που είχαν καταγραφεί στο «μαύρο κουτί», τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν, καθώς εξαφανίστηκαν μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου που καταστράφηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Οι εμπειρογνώμονες του δημοσίου ωστόσο είναι σε θέση να περιγράψουν όσα έγιναν τα μοιραία δευτερόλεπτα πριν την σφοδρότατη σύγκρουση.

Πληροφορίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος αναφέρουν ότι οι τρεις πραγματογνώμονες έχουν καταλήξει ότι το τροχαίο οφείλεται σε καταστροφή του πίσω δεξιού ελαστικού της Porsche.

Ο νεαρός Βακάκης λίγα μέτρα πριν το πάρκινγκ της εθνικής όπου βρίσκονταν ήδη η οικογένεια Πατμάνογλου έχασε κάθε έλεγχο του αυτοκινήτου και μπήκε με ταχύτητα 198-200 χιλιομέτρων την ώρα.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Βακάκη έχει ορίσει πραγματογνώμονες που ερευνούν το αυτοκίνητο, αφού ολοκλήρωσαν την έρευνα οι άνθρωποι του δημοσίου.

 

 

Exit mobile version