Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Φάκελος- βόμβα στο ΔΝΤ: Το όνομα του Βασίλη Κικίλια χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φάκελος- βόμβα στο ΔΝΤ: Το όνομα του Βασίλη Κικίλια χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες

Του Πέτρου Καρσιώτη Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας,  φέρεται ως ο αποστολέας του τρομο- δέματος, που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στη Γαλλία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γραμματέως του κ. Τόμσεν. Τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που βρίσκονται πίσω και από αυτή την αποστολή […]

ImageHandler

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας,  φέρεται ως ο αποστολέας του τρομο- δέματος, που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ στη Γαλλία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γραμματέως του κ. Τόμσεν.

Τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, που βρίσκονται πίσω και από αυτή την αποστολή παγιδευμένης επιστολής, χρησιμοποιώντας και πάλι όνομα πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας, είχαν αναγράψει ως διεύθυνση του κ. Κικίλια, αυτήν που δεν χρησιμοποιεί πλέον και το πιθανότερο είναι ότι τη βρήκαν στο ίντερνετ.

Ενημερώθηκε από τον Αρχηγό το απόγευμα ο κ. Κικίλιας

Τον βουλευτή της Ν.Δ ενημέρωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς στην αποστολή δέματος με παραλήπτη τον Υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, είχαν χρησιμοποιήσει το όνομα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας  ΄Αδωνι Γεωργιάδη.

Φόβοι για αποστολή κι άλλων τρομοδεμάτων

Ήδη οι φόβοι που εκφράστηκαν ότι πιθανόν έχουν σταλεί κι άλλοι φάκελοι σε άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την ευρωπαϊκή πολιτική, θέτουν σε νέο συναγερμό τις αρχές ασφαλείας.

Έχουν δοθεί οδηγίες για το πώς μπορούν να αναγνωρίζουν τους ύποπτους φακέλους και να δουν κάτι ασυνήθιστο να μην προχωρούν στο άνοιγμά τους.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις