Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έφυγε από τη ζωή η Βιργινία Λεούση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε από τη ζωή η Βιργινία Λεούση

Η Βιργινία Λεούση, μία από τις πιο επιτυχημένες προσωπικότητες στον χώρο της Αστρολογίας και της Μαντείας, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στις 9:50. Μετά από πολλές μέρες στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου και σκληρή μάχη των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η διάσημη αστρολόγος κατέληξε. Στις αρχές του μήνα, είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς […]

ΒΙΡΓΙΝΙΑ-ΛΕΟΥΣΗ-3Η Βιργινία Λεούση, μία από τις πιο επιτυχημένες προσωπικότητες στον χώρο της Αστρολογίας και της Μαντείας, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στις 9:50.

Μετά από πολλές μέρες στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου και σκληρή μάχη των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η διάσημη αστρολόγος κατέληξε.

Στις αρχές του μήνα, είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και η κατάσταση της κρίθηκε εξαρχής ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ποια ήταν η Βιργινία Λεούση

Με μια εικοσαετή επιτυχημένη καριέρα, στο βιογραφικό της διάβαζε κανείς πως  «σπούδασε στην Αμερική- New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της.

Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τον καλό της χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό της πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί συνεχή επαφή και φιλία με άτομα από όλο τον κόσμο που την συμβουλεύτηκαν και δέχθηκαν τις προβλέψεις της, επώνυμους Star, επιχειρηματίες, απλούς καθημερινούς ανθρώπους».

Στην συλλογή της για υπάρχει βιβλίο του Sylvester Stallone με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του προς εκείνη και όχι μόνο – καθώς η Βιργινία Λεούση έχει δεχθεί και δύο από τις μεγαλύτερες τιμές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Βραβευμένη από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της «Πρέσβειρας καλής θελήσεως» καθώς και από τον κυβερνήτη της πολιτείας της Georgia.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις