Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Eις μνήμην της Amy Winehouse
LIFESTYLE

Eις μνήμην της Amy Winehouse

  Μεγάλη έκθεση, αφιερωμένη στη μνήμη της δημιουργού του «Back To Black» Amy Winehouse, του πιο επιτυχημένου άλμπουμ του 21ου αιώνα σε πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι στιγμής, διοργανώνει για δεύτερη φορά το Εβραϊκό Μουσείο στο Λονδίνο από τις 16 Μαρτίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση έχει τίτλο «Α Family Portrait» και αποτελεί μια […]

 

Amy-Winehouse-Wallpapers-

Μεγάλη έκθεση, αφιερωμένη στη μνήμη της δημιουργού του «Back To Black» Amy Winehouse, του πιο επιτυχημένου άλμπουμ του 21ου αιώνα σε πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι στιγμής, διοργανώνει για δεύτερη φορά το Εβραϊκό Μουσείο στο Λονδίνο από τις 16 Μαρτίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση έχει τίτλο «Α Family Portrait» και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους χιλιάδες θαυμαστές της αδικοχαμένης ντίβας της σόουλ να ανακαλύψουν εκ νέου φωτογραφίες, μουσικά όργανα και προσωπικά της αντικείμενα. Είχε πραγματοποιηθεί ξανά το 2013 με μεγάλη επιτυχία, είχε ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου και είχε συγκλονίσει.
Σε ανακοίνωσή του το Εβραϊκό Μουσείο Λονδίνου αναφέρει: «Η οικογένεια της Amy μάς προσέφερε μια άνευ προηγουμένου πρόσβαση στα προσωπικά της αντικείμενα, χάρη στα οποία θα γίνουμε μάρτυρες του πάθους που είχε για την μουσική, τη μόδα, το σουντόκου, τον Σνούπι, το Λονδίνο και πολλά άλλα». Μεταξύ των εκθεμάτων, οι απανταχού θαυμαστές της και οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλές οικογενειακές φωτογραφίες -τα δείπνα του Σαββατόβραδου, το μπαρ μίτσβα (εβραϊκή τελετή ενηλικίωσης) του αδελφού της Alex, καθώς και φωτογραφίες της αγαπημένης της γιαγιάς Synthia.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις