Αθήνα

°C

Τετάρτη

23

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ένωση Αστυνομικών για καταλήψεις: “Δεν μας αφήνουν να επέμβουμε, υπάρχουν συμφέροντα”
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ένωση Αστυνομικών για καταλήψεις: “Δεν μας αφήνουν να επέμβουμε, υπάρχουν συμφέροντα”

Τις τρικλοποδιές που δεν επιτρέπουν στην αστυνομία να εκτελέσει το έργο της καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. «Η αστυνομία εκτελεί πάντοτε εντολές, αν δεν δοθούν δεν μπορεί να επέμβει» δήλωσε  ο Γρηγόρης Γερακαράκος, αναφερόμενος στο θέμα των καταλήψεων και τις αντιδράσεις. Μετά τις χθεσινές επιχειρήσεις της αστυνομίας στους καταληφθέντες χώρους, η ΠΟΑΣΥ […]

Φωτογραφία0376

Τις τρικλοποδιές που δεν επιτρέπουν στην αστυνομία να εκτελέσει το έργο της καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

«Η αστυνομία εκτελεί πάντοτε εντολές, αν δεν δοθούν δεν μπορεί να επέμβει» δήλωσε  ο Γρηγόρης Γερακαράκος, αναφερόμενος στο θέμα των καταλήψεων και τις αντιδράσεις.

Μετά τις χθεσινές επιχειρήσεις της αστυνομίας στους καταληφθέντες χώρους, η ΠΟΑΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αφήνει σαφείς αιχμές για την κυβέρνηση.

«Ποια συμφέροντα κρατούν δεμένα τα χέρια της Αστυνομίας; Γιατί σε γειτονιές της Αθήνας η πρόσβαση της Αστυνομίας είναι απαγορευτική και οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι;».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

Γιατί;;;

Η χθεσινή αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να τερματιστούν οι καταλήψεις κτιρίων και να αποδοθούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους αποτελεί πράξη κράτους δικαίου. Το απαράδεκτο γεγονός των καταλήψεων που χρόνια τώρα γιγαντώνεται με την άνευ προηγουμένου ανοχή της πολιτείας έχει ως αποτέλεσμα τη γέννηση ανομίας, βίας και είναι χώροι στους οποίους παρασκευάζονται κάθε είδους όπλα που φυσικά θα στραφούν εναντίον Αστυνομικών και όχι μόνο.

Δυστυχώς όμως στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν υπό κατάληψη από τους γνωστούς σε όλους μας, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια για επιθέσεις εναντίον Αστυνομικών, Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και κατά περιουσίες πολιτών, χωρίς χρόνια τώρα κανείς να κάνει το παραμικρό.

Γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που εμποδίζει την Αστυνομία να κάνει το αυτονόητο; Ποια συμφέροντα κρατούν δεμένα τα χέρια της Αστυνομίας; Γιατί σε γειτονιές της Αθήνας η πρόσβαση της Αστυνομίας είναι απαγορευτική και οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι;

Μήπως όλα αυτά δεν συνιστούν παράνομες πράξεις;

Τι άλλο πρέπει να συμβεί σε αυτή τη χώρα για να εφαρμοστούν οι Νόμοι;

Τέλος, ας μην προστρέξουν ορισμένοι να αναρωτηθούν γιατί η Αστυνομία δεν επεμβαίνει. Το είπαμε:

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις