Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καλαμάτα: Άγρια σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα- Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα
ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Άγρια σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα- Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα

Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας, ύστερα από την άγρια επίθεση που δέχτηκε μια 49χρονη γυναίκα από δύο τεράστια σκυλιά. Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν πως τα συγκεκριμένα σκυλιά ράτσας Κάνε Κόρσο, κυκλοφορούν συχνά ελεύθερα στον δρόμο. Όπως είπε η άτυχη γυναίκα […]

----------3-7-585x480_t

Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας, ύστερα από την άγρια επίθεση που δέχτηκε μια 49χρονη γυναίκα από δύο τεράστια σκυλιά.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν πως τα συγκεκριμένα σκυλιά ράτσας Κάνε Κόρσο, κυκλοφορούν συχνά ελεύθερα στον δρόμο.

Όπως είπε η άτυχη γυναίκα που γλίτωσε από θαύμα, περπατούσε επί της οδού Ηρώων όταν είδε απέναντι τα σκυλιά, όμως δεν φαντάστηκε πως θα της ορμήσουν. Εκείνα όμως, με επιθετική διάθεση πέρασαν απέναντι και άρχισαν να τη δαγκώνουν, με την 49χρονη να μένει όρθια για να μην υποστεί τα χειρότερα.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο για να δικασθεί, ενώ την Τρίτη, με την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Η 49χρονη νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στα πόδια στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με τους γιατρούς να λένε πως από θαύμα τα δαγκώματα δεν πείραξαν τους τένοντες, παρά το τμήμα διαμέτρου περίπου 20 εκατοστών μαλακών μορίων, που κατάφεραν να της «κόψουν».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις