Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αστυνομικοί “Ιντιάνα Τζόουνς” πιάστηκαν σε… τούνελ κάτω από εκκλησία να ψάχνουν χρυσές λίρες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστυνομικοί “Ιντιάνα Τζόουνς” πιάστηκαν σε… τούνελ κάτω από εκκλησία να ψάχνουν χρυσές λίρες

Του Πέτρου Καρσιώτη Αστυνομικοί, σύγχρονοι «Ιντιάνα Τζόουνς»,  πιάστηκαν από συναδέλφους του μέσα σε… τούνελ, που είχαν σκάψει με ιδιώτες, κάτω από εκκλησία στην Πέλλα, αναζητώντας  στα έγκατα της γης θαμμένο θησαυρό από χρυσές λίρες!!! Συνέβη στην περιοχή  Αγροσυκιά Πέλας, κάτω  από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, όπου με επέμβαση των αστυνομικών, συνελήφθησαν ένας εν ενεργεία […]

201608020534115656

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αστυνομικοί, σύγχρονοι «Ιντιάνα Τζόουνς»,  πιάστηκαν από συναδέλφους του μέσα σε… τούνελ, που είχαν σκάψει με ιδιώτες, κάτω από εκκλησία στην Πέλλα, αναζητώντας  στα έγκατα της γης θαμμένο θησαυρό από χρυσές λίρες!!!

Συνέβη στην περιοχή  Αγροσυκιά Πέλας, κάτω  από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, όπου με επέμβαση των αστυνομικών, συνελήφθησαν ένας εν ενεργεία αστυνομικός, ένας συνταξιούχος συνάδελφός του και τέσσερις ιδιώτες, ενώ  προχωρούσαν το…   έργο  της υπόγειας σήραγγας!

Στην κατοχή των έξι «Ιντιάνα Τζόουνς»,  που όλα δείχνουν ότι είχαν πληροφορίες από αφηγήσεις ότι κάτω από την εκκλησία κάποιοι έκρυψαν θησαυρό, βρέθηκε ένας ανιχνευτής μετάλλων, εξαρτήματα ανιχνευτή, μια μεταλλική βαλίτσα και υποστυλώματα του τούνελ.

Η κατηγορία είναι για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων και λαθρανασκαφή

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι για παράβαση του Νόμου Περί Αρχαιοτήτων και λαθρανασκαφή, ενώ κατά τις έρευνες, τόσο στην κατοχή τους, όσο και στα σπίτια τους δεν βρέθηκε τίποτε άλλο επιλήψιμο.

Η Αστυνομία πήρε την πληροφορία ότι κάποιοι έχουν σκάψει τούνελ κάτω από την εκκλησία και οργάνωσε την επιχείρηση σύλληψης.

Διαπιστώθηκε ότι η είσοδος της υπόγειας σήραγγας είχε μήκος πέντε μέτρων και βάθος περίπου ενάμισι  μέτρο.

Την ώρα της επέμβασης οι «εργασίες» βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη

Την ώρα που εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί, που είχαν πάρει θέσεις γύρω από την εκκλησία και πίσω από δένδρα,  οι «εργασίες» βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη!

Δύο από τους έξι «Ιντιάνα» βρίσκονταν μέσα στο σκοτεινό τούνελ, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν «εξωτερικές εργασίες».

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις