Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το 2010 τεμάχισε τη φίλη του και τάισε τα σκυλιά: Τώρα επιστρέφει στα γήπεδα και ξεσπά σάλος (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2010 τεμάχισε τη φίλη του και τάισε τα σκυλιά: Τώρα επιστρέφει στα γήπεδα και ξεσπά σάλος (pics)

Σάλος έχει ξεσπάσει με την επιστροφή του Μπρούνο Φερνάντες ντε Σόουζα στα γήπεδα. Ο ποδοσφαιριστής είχε δώσει εντολή το 2010 να δολοφονήσουν την ερωμένη του, ενώ αργότερα τεμάχισε μαζί με τους συνεργούς του το πτώμα και το έδωσε στα σκυλιά. Το φρικτό έγκλημα είχε ταρακουνήσει την χώρα, ενώ ο Σόουζα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 22 […]

58c85d1ab575b

Σάλος έχει ξεσπάσει με την επιστροφή του Μπρούνο Φερνάντες ντε Σόουζα στα γήπεδα.

Ο ποδοσφαιριστής είχε δώσει εντολή το 2010 να δολοφονήσουν την ερωμένη του, ενώ αργότερα τεμάχισε μαζί με τους συνεργούς του το πτώμα και το έδωσε στα σκυλιά.

BRUNO-TERMATOFILAKAS

Το φρικτό έγκλημα είχε ταρακουνήσει την χώρα, ενώ ο Σόουζα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκιση. Εφτά χρόνια μετά, βγήκε από τη φυλακή και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα Μπόα Εσπόρτε.

goalkeeper-dogs-570

Μετά την επιστροφή του τερματοφύλακα, έχουν ξεσπάσει αμέτρητες αντιδράσεις, με τον ίδιο να μην πτοείται καθόλου.

BRAZILIA

«Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της νέας μου ομάδας. Μου άνοιξε τις πόρτες απλόχερα και νιώθω ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε», ανέφερε ο 32χρονος ποδοσφαιριστής.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις