Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Γλυκούλη!»: Πιάστηκαν στα χέρια και απογείωσαν την τηλεθέαση
LIFESTYLE

«Γλυκούλη!»: Πιάστηκαν στα χέρια και απογείωσαν την τηλεθέαση

Τα νεύρα είναι στο… κόκκινο στο Survivor και στην ομάδα των διασήμων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγήκε εκτός εαυτού με τον Στέλιο Χανταμπάκη στην αρχή για το ζήτημα του φαγητού ενώ στη συνέχεια εξοργίστηκε από την  ειρωνεία του μοντέλου και παρουσιαστή, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Αγγελόπουλος.  «Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα […]

survivor

Τα νεύρα είναι στο… κόκκινο στο Survivor και στην ομάδα των διασήμων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγήκε εκτός εαυτού με τον Στέλιο Χανταμπάκη στην αρχή για το ζήτημα του φαγητού ενώ στη συνέχεια εξοργίστηκε από την  ειρωνεία του μοντέλου και παρουσιαστή, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Αγγελόπουλος.

 «Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος, ζητώντας του λίγο αργότερα το λόγο.

«Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος», είπε μεταξύ άλλων ο Αγγελόπουλος και τράβηξε τη μπλούζα του Χανταμπάκη από το πρόσωπο.

Το Survivor χαρίζει απλόχερα στον ΣΚΑΙ τρελά νούμερα τηλεθέασης.

Το ριάλιτι επιβίωσης σαρώνει και οι ιθύνοντες των άλλων καναλιών κλαίνε με μαύρο δάκρυ, αφού την ώρα προβολής του οι άλλοι σταθμοί σημειώνουν μονοψήφια νούμερα!

Χθες λοιπόν το Survivor σημείωσε στο γενικό σύνολο 40,3% και 54,4% στο δυναμικό κοινό. Μετά τις 23:00 που έγινε ο κακός χαμός με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αφού ξεπέρασε το 60% και στις ηλικίες 15-44 έφτασε έως και το 64,8%!

Δείτε στο βίντεο όλα όσα συνέβησαν στην παραλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις