Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η γυναικεία αντιζηλία, υπάρχει παντού: Τα φονικά βλέμματα της Ιβάνκα στη Μελάνια (pic-vid)
LIFESTYLE

Η γυναικεία αντιζηλία, υπάρχει παντού: Τα φονικά βλέμματα της Ιβάνκα στη Μελάνια (pic-vid)

H ζήλια κυλάει στο αίμα κάθε γυναίκας και πολλές φορές έχει φτάσει και στο έγκλημα. Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν το καρφωτό βλέμμα της αγαπημένης κορούλας του Τραμπ στην Μελάνια, κυκλοφορούν συχνά στο διαδίκτυο και τα σχόλια οργιάζουν. Ειδικά η συγκεκριμένη εικόνα από την εκδήλωση στον Λευκό Οίκου την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν μπόρεσε να […]

melania_ivanka_trump-620x412

H ζήλια κυλάει στο αίμα κάθε γυναίκας και πολλές φορές έχει φτάσει και στο έγκλημα.

Οι φωτογραφίες που αποτυπώνουν το καρφωτό βλέμμα της αγαπημένης κορούλας του Τραμπ στην Μελάνια, κυκλοφορούν συχνά στο διαδίκτυο και τα σχόλια οργιάζουν.

Ειδικά η συγκεκριμένη εικόνα από την εκδήλωση στον Λευκό Οίκου την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητη.

iv1

Αν και τον ρόλο της «Πρώτης Κυρίας» έχει αναλάβει για τα καλά η πριγκίπισσα του Τραμπ, στα χαρτιά το αξίωμα το απολαμβάνει η Μελάνια.

Έτσι λοιπόν στην εκδήλωση της 8ης Μαρτίου, η Μελάνια ήταν αυτή που παρέθεσε δείπνο στο Λευκό Οίκο με την ίδια να αποδεικνύει ότι είναι άξια οικοδέσποινα.

iv2

Κατά την είσοδο της στην αίθουσα, ο κόσμος σηκώθηκε να τη χειροκροτήσει και το «φθονερό» ύφος της Ιβάνκα  σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

iv3

«Η Ιβάνκα ένιωσε ζήλια για προφανείς λόγους. Εύχομαι οι δυο κυρίες κάποια στιγμή να τα βρουν», σχολιάζει ένας από τους χιλιάδες χρήστες. Άποψη που υιοθετούν και οι ειδικοί οι οποίοι μελέτησαν το ύφος και το βλέμμα της κόρης του Τραμπ, που έχει συνηθίσει ως τώρα να τραβάει όλα τα βλέμματα στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις