Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μουσουλμάνοι χώρισαν τις γυναίκες τους μέσω WhatsApp: Της μόδας αυτή η τακτική
ΚΟΣΜΟΣ

Μουσουλμάνοι χώρισαν τις γυναίκες τους μέσω WhatsApp: Της μόδας αυτή η τακτική

Μια παράξενη είδηση έρχεται από την Ινδία, που όμως απασχόλησε πολύ τα τοπικά μέσα. Δύο γυναίκες έφτασαν στο σημείο να καταγγείλουν τους συζύγους τους- πρώην πλέον- καθώς έλαβαν με μήνυμα μέσα της εφαρμογής WhatsApp την απόφαση τους να χωρίσουν. Ο Syed Fayazuddin Hussaini και ο Mohd Abdul Akheel που είναι αδέρφια, έγραψαν τρεις φορές «talaq» […]

burkas-490x366

Μια παράξενη είδηση έρχεται από την Ινδία, που όμως απασχόλησε πολύ τα τοπικά μέσα.

Δύο γυναίκες έφτασαν στο σημείο να καταγγείλουν τους συζύγους τους- πρώην πλέον- καθώς έλαβαν με μήνυμα μέσα της εφαρμογής WhatsApp την απόφαση τους να χωρίσουν.

Ο Syed Fayazuddin Hussaini και ο Mohd Abdul Akheel που είναι αδέρφια, έγραψαν τρεις φορές «talaq» στο μήνυμά τους και τις χώρισαν. Η Heena έλαβε το μήνυμα πριν από έξι μήνες, ενώ ήταν έγκυος, και η Noor πριν από λίγες ημέρες.

Με αυτή τη λέξη, αν την πουν τρεις φορές, επιτρέπεται στους Μουσουλμάνους να χωρίσουν της γυναίκες τους.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, σε αυτή τη μέθοδο καταφεύγουν όλο και περισσότεροι μουσουλμάνοι, για να αποφύγουν την «γκρίνια» των γυναικών που δεν επιθυμούν να διαλύσουν τον γάμο τους.

«Πώς μπορεί μια τέτοια πρακτική να είναι νόμιμη;», αναρωτιούνται οι περισσότεροι.

Η σαρία όμως, δεν επιβάλει στον άντρα να χωρίσει τη γυναίκα του από κοντά, κι αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν οι δύο άντρες που μεταναστεύουν πλέον για τις ΗΠΑ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις