Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Θα έπεφτα και εγώ»: Συγκλονίζει συνάδελφος του 50χρονου στο εργοτάξιο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα έπεφτα και εγώ»: Συγκλονίζει συνάδελφος του 50χρονου στο εργοτάξιο

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία του κ. Μακαντάση, συνάδελφου του άτυχου 50χρονου χειριστή του γερανού που ανετράπη στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, χθες το βράδυ. «Είμαι διπλά συγκλονισμένος. Ένας συνεργάτης της εταιρείας έχασε τη ζωή του και αν αυτός ο άνθρωπος δεν με παρότρυνε, φωνάζοντάς μου να φύγω, θα έπεφτα και εγώ στο κενό. Συγκεκριμένα μου […]

THH2

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία του κ. Μακαντάση, συνάδελφου του άτυχου 50χρονου χειριστή του γερανού που ανετράπη στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, χθες το βράδυ.

«Είμαι διπλά συγκλονισμένος. Ένας συνεργάτης της εταιρείας έχασε τη ζωή του και αν αυτός ο άνθρωπος δεν με παρότρυνε, φωνάζοντάς μου να φύγω, θα έπεφτα και εγώ στο κενό.

Συγκεκριμένα μου είπε: ”Τρέχα γιατί ο γερανός αναποδογυρίζει”» τόνισε.

«Η εκτίμηση που είχαν αυτός και οι συνεργάτες του είναι ότι ίσως χρειαζόταν ένας μεγαλύτερος γερανός για να σηκώσει αυτό το βάρος» συμπλήρωσε ο κ. Μακαντάσης.

Ο Γ. Μακαντάσης, εργαζόμενος στο εργοτάξιο βρισκόταν δίπλα στον γερανό την ώρα του δυστυχήματος, είδε όλα όσα συνέβησαν και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τον 50χρονο χειριστή λίγα δευτερόλεπτα πριν το βαρύ όχημα αναποδογυρήσει και τον παρασύρει στο θάνατο.

Δείτε το βίντεο:


Συγκλονιστική μαρτυρία: «Αν δεν μου φώναζε να… από Enikos_gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις