Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Όταν ο «μάγος» Χατζηπαναγής έκανε την ντρίμπλα του αιώνα! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν ο «μάγος» Χατζηπαναγής έκανε την ντρίμπλα του αιώνα! (vid)

Σαν σήμερα το 1982, ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα ο Βασίλης Χατζηπαναγής είχε κάνει μια καταπληκτική ντρίμπλα με τακουνάκι στον Τάκη Στυλιανόπουλο. Συγκεκριμένα, στις 14 Μαρτίου του 1982, ο Ηρακλής φιλοξενούσε την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο με τον Γηραιό να επικρατεί με 3-2, αλλά οι περισσότεροι από αυτό το […]

xaahhippnngiissisis

Σαν σήμερα το 1982, ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα ο Βασίλης Χατζηπαναγής είχε κάνει μια καταπληκτική ντρίμπλα με τακουνάκι στον Τάκη Στυλιανόπουλο.

Συγκεκριμένα, στις 14 Μαρτίου του 1982, ο Ηρακλής φιλοξενούσε την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο με τον Γηραιό να επικρατεί με 3-2, αλλά οι περισσότεροι από αυτό το ματς θυμούνται μόνο την απίστευτη ντρίπλα που έκανε ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

Ο «Βάσια» είχε μια ασύλληπτη έμπνευση όταν είδε τον Τάκη Στυλιανόπουλο να τρέχει να τον μαρκάρει κοντά στο κόρνερ. Ο αμυντικός της Ένωσης, δεν ξέρει από που του ήρθε η ντρίμπλα του Χατζηπαναγή και βρέθηκε στο έδαφος να τον κοιτάζει σαστισμένος.

Η φάση αυτή έχει μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ως η «ντρίμπλα του αιώνα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις