Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έπεσαν 3 τουριστικά αερόστατα στην Καππαδοκία- Δεκάδες τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσαν 3 τουριστικά αερόστατα στην Καππαδοκία- Δεκάδες τραυματίες

Εφιαλτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Καππαδοκία με τουρίστες να ζουν στιγμές αγωνίας όταν κατά τη διάρκεια πτήσης έπεσαν τρία αερόστατα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο έως τώρα απολογισμός είναι 49 Κορεάτες τραυματίες. Τουρκικά μέσα μεταδίδουν ότι λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή του χωριού Ουργκούπ Σοφουλάρ τρία αερόστατα έκαναν “βαριά προσγείωση”. Οι ίδιες […]

kappa_2

Εφιαλτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Καππαδοκία με τουρίστες να ζουν στιγμές αγωνίας όταν κατά τη διάρκεια πτήσης έπεσαν τρία αερόστατα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο έως τώρα απολογισμός είναι 49 Κορεάτες τραυματίες.

Τουρκικά μέσα μεταδίδουν ότι λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή του χωριού Ουργκούπ Σοφουλάρ τρία αερόστατα έκαναν “βαριά προσγείωση”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ όλα έδειχναν να είναι καλά κατά την απογείωση ο καιρός άλλαξε γρήγορα και τα αερόστατα μπήκαν σε χιονοθύελλα.

Όλα δείχνουν ότι οι χειριστές έχασαν τον έλεγχο και στην προσπάθειά τους να τα προσγειώσουν χτύπησαν απότομα στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 41 άτομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις