Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μέρι Κέιτ Όλσεν- Ολιβιέ Σαρκοζί: Διαφορά ηλικίας, διαφορά… ύψους αλλά πολύ ευτυχισμένοι! (pics)
LIFESTYLE

Μέρι Κέιτ Όλσεν- Ολιβιέ Σαρκοζί: Διαφορά ηλικίας, διαφορά… ύψους αλλά πολύ ευτυχισμένοι! (pics)

Η 30χρονη Μέρι-Κέιτ Όλσεν, μαζί με την δίδυμη αδερφή της Άσλεϊ, υπήρξαν είδωλα όταν ξεκίνησαν την καριέρα τους ως ηθοποιοί μόλις στον πρώτο χρόνο της ζωής τους! Αν και το ύψος της πρώτης δεν άλλαξε και πολύ από τότε, δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο σύντροφος της θα ήταν στο άλλο άκρο! Η αγαπημένη ηθοποιός είναι […]

OlsenMarriageMain

Η 30χρονη Μέρι-Κέιτ Όλσεν, μαζί με την δίδυμη αδερφή της Άσλεϊ, υπήρξαν είδωλα όταν ξεκίνησαν την καριέρα τους ως ηθοποιοί μόλις στον πρώτο χρόνο της ζωής τους!

Αν και το ύψος της πρώτης δεν άλλαξε και πολύ από τότε, δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο σύντροφος της θα ήταν στο άλλο άκρο!

2048x1536-fit_olivier-sarkozy-mary-kate-olsen-new-york-septembre-2014

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι επί έντεκα χρόνια παντρεμένη με τον 47χρονο αδερφό του Νικολά Σαρκοζί, Ολιβιέ και παρά τις «διαφορές», βιώνουν την απόλυτη ευτυχία.

EXCLUSIVE TO INF. PLEASE CALL BEFORE USAGE. June 14, 2012: Mary-Kate Olsen, 26, is seen with her new boyfriend, Olivier Sarkozy, 42, the half brother of former French President Nicolas Sarkozy in New York City. The couple was joined by Sarkozy's daughter as they headed out to dinner in the West Village. Mandatory Credit: Elder Ordonez/INFphoto.com Ref: infusny-160|sp|EXCLUSIVE TO INF. PLEASE CALL BEFORE USAGE.

«Δεν έχουμε τόσο ελεύθερο χρόνο για να καθόμαστε. Έχω έναν σύζυγο, δύο θετά παιδιά και μια ζωή: Πρέπει να πάω στο σπίτι και να μαγειρέψω δείπνο».

1438414-exclusif-prix-special-no-web-no-950x0-2

Για τον ελεύθερο χρόνο της είπε: «Τα σαββατοκύριακα κάνω ιππασία. Πρέπει να βρεις το ένα πράγμα που σε βοηθά να χαλαρώνεις και αν δεν το έχεις, πρέπει να το ψάξεις. Αλλιώς “καίγεσαι” και δεν είσαι παραγωγικός», είπε η 30χρονη Όλσεν σε κοινή συνέντευξη με την αδερφή της.

109452834_Mary-Kate-Olsen-Ashley-Olsen-467 sarkozi3_0 ImageHandler

Το 2007, το περιοδικό Forbes ταξινόμησε τις αδερφές ανάμεσα στις πλουσιότερες γυναίκες της τηλεοπτικής βιομηχανίας με την περιουσία τους να ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια δολάρια.

meriolsen meri

Δεκαεφτά χρόνια διαφορά ηλικίας, κάποια εκατοστά σε… ύψος, όμως απολαμβάνουν τον έρωτα τους και πολύ καλά κάνουν…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις