Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Κελιάν Κονγουέι: “Ακόμα και με μικροκύματα μπορεί να παρακολουθούσε ο Ομπάμα τον Τραμπ”
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Κελιάν Κονγουέι: “Ακόμα και με μικροκύματα μπορεί να παρακολουθούσε ο Ομπάμα τον Τραμπ”

Σαν βόμβα είχαν πέσει λίγες ημέρες πριν οι δηλώσεις Τραμπ περί παρακολούθησης του Πύργου του από τον Ομπάμα,. Τώρα, η στενή σύμβουλός του, Κελιάν Κονγουέι έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά, με υπονοούμενα για «κατασκοπεία» ακόμη και μέσω φούρνου μικροκυμάτων. “Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθεί […]

conwaykellyane

Σαν βόμβα είχαν πέσει λίγες ημέρες πριν οι δηλώσεις Τραμπ περί παρακολούθησης του Πύργου του από τον Ομπάμα,.

Τώρα, η στενή σύμβουλός του, Κελιάν Κονγουέι έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά, με υπονοούμενα για «κατασκοπεία» ακόμη και μέσω φούρνου μικροκυμάτων.

“Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθεί ο ένας τον άλλον. Μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιον μέσω του τηλεφώνου του, της τηλεόρασής του, πολλών άλλων μέσων”, είπε η Κονγουέι.

“Θα μπορούσε να γίνει και μέσω μικροκυμάτων που μετατρέπονται σε κάμερες. Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ένας παράγοντας της σύγχρονης ζωής”, συμπλήρωσε, επιμένοντας να μην μιλήσει παραπάνω.

Από την πλευρά του ο βετεράνος Ρεπουμπλικανός και γνωστός επικριτής του Τραμπ, γερουσιαστής Τζον Μακέιν, κάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο να αποδείξει όσα λέει αλλιώς να μην ανοίξει ξανά το θέμα.

“Ο πρόεδρος έχει μια από τις δύο επιλογές, είτε να αποσύρει την κατηγορία, είτε να παρουσιάσει τις αποδείξεις που δικαιούται ο αμερικανικός λαός”, ανέφερε σε συνέντευξή του στο CNNi.

conway2_497_355

“Δεν έχω κανένα λόγο να θεωρώ ότι αυτό αληθεύει αλλά πιστεύω ακόμη ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να το ξεκαθαρίσει μέσα σε ένα λεπτό. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει τον αρχηγό της CIA, τον επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών και να πει, ‘ΟΚ, τι έγινε;’. Γιατί σίγουρα θα γνωρίζουν αν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παρακολουθούσε τα τηλέφωνα του Trump Tower”, τόνισε.

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής έχει διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Τραμπ, όμως ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν αποσύρει τις δηλώσεις του και υποστηρίζει πως κανείς δεν «χώνεψε» την ήττα της Κλίντον.

Επιτροπή του Κογκρέσου που ερευνά την υπόθεση του ρωσικού δακτύλου στις εκλογές, θα προχωρήσει στην εξέταση και του συγκεκριμένου ζητήματος που έχει ταράξει το πολιτικό σκηνικό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις